Stiri

Castigatorii primelor doua burse la EMBA University of Hull

Anunturi2015-10-06
Castigatorii primelor doua burse la EMBA University of Hull

Au fost desemnati primii doi beneficiari ai burselor EMBA University of Hull, scoala de business 100% britanica din Cluj-Napoca. Acestia sunt urmatorii, ambii medici cu spirit antreprenorial:

  • Nicolae-Adrian Dragomir, proprietar al Clinicii Dentare Adadent din Cluj-Napoca si specialist in chirurgie orala si maxilofaciala
  • Patriciu-Andrei Achimas-Cadariu, manager, Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta, Cluj-Napoca si cadru asociat la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu, Cluj-Napoca

 

Au fost peste 120 de inscrisi pentru cele doua burse acordate de University of Hull, SIF Moldova, Banca Transilvania, Electrogrup, in colaborare cu Biziday.ro. Fiecare bursa este in valoare de 15.000 de euro, iar suma acopera taxele pentru cei doi ani de studiu la EMBA University of Hull.

 

Echipa EMBA University of Hull ii felicita pe cei doi bursieri si multumeste tuturor persoanelor care s-au inscris pentru obtinerea acestor burse.

 

Revenim cu numele castigatorilor celorlalte doua burse, acordate prin campania derulata impreuna cu Ziarul Financiar, in cadrul careia deadline-ul pentru inscrieri este 12 octombrie a.c.

Categorii stiri

 

BT in Social Media

Contact pentru presa

0264 308028
*8028
(din retelele Telekom, Vodafone si Orange)