Stiri

Cele mai noi solutii de pe BT Store ajuta antreprenorii cu predictii financiare si semnatura electronica

Comunicat de presa2020-07-07
Cele mai noi solutii de pe BT Store ajuta antreprenorii cu predictii financiare si semnatura electronica

 

  • 15 firme prezinta pe BT Store solutii online care ajuta la rezolvarea principalelor provocari ale antreprenorilor – de la transformare digitala la contabilitate primara
  • Aproape 1.000 de antreprenori au ales pana acum solutiile prezentate pe platforma online

 

BT Store, platforma online cu solutii complementare bankingului, are parteneri noi, PrimeDash si Namirial, care vin in completarea celor de pana acum cu servicii de predictie financiara si semnaturi electronice, foarte utile in contextul actual.


15 firme ofera prin BT Store aplicatii cu discount pentru clientii Bancii Transilvania, si anume: Smart Bill, Blugento, eJobs, Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, Ebriza, ThinkOut, Calendis Business, REGnet, DocAv, iFactor, IT Hit, Termene.ro, CFO App, PrimeDash si Namirial.


Cu ajutorul PrimeDash, antreprenorii pot simula diferite scenarii financiare pentru companie, in sprijinul unor decizii financiare, iar prin platforma eSignAnywhere, oferita de Namirial, firmele au posibilitatea sa implementeze semnarea electronica a documentelor de pe orice dispozitiv.


Aproape 1.000 de antreprenori au accesat pana acum prin BT Store solutii complementare bankingului pentru propria afacere. De la facturare, contabilitate primara, gestionarea cashflow-ului, recrutare, solutii de eCommerce, generator online de documente, web development sau predictie financiara, acestea ajuta la gestionarea businessului.

Categorii stiri

 

BT in Social Media

Contact pentru presa

0264 308028
*8028
(din retelele Telekom, Vodafone si Orange)