Consiliul de Administratie BT, reales. Horia Ciorcila a primit al cincilea mandat pentru functia de Presedinte CA

Comunicat de presa 2018-04-25
Consiliul de Administratie BT, reales. Horia Ciorcila a primit al cincilea mandat pentru functia de Presedinte CA

Actionarii Bancii Transilvania au ales Consiliul de Administratie pentru urmatorii patru ani, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor care a avut loc in 25 aprilie a.c., in Cluj-Napoca.

 

Horia Ciorcila, fondator BT si Presedinte al Consiliului de Administratie din anul 2002, a primit al cincilea mandat consecutiv pentru aceasta functie. De asemenea, cei sase membri CA au obtinut un nou mandat din partea actionarilor.

 

„Multumesc actionarilor pentru incredere, sunt cat se poate de onorat. Sunt increzator in planurile ambitioase de consolidare a bancii si a Grupului Financiar Banca Transilvania. Continuam impreuna povestea de succes BT.” - declara Horia Ciorcila.

 

Componenta Consiliului de Administratie al bancii este urmatoarea: Horia Ciorcila – Presedinte si membrii Ivo Gueorguiev (Marea Britanie), Thomas Grasse (Germania), Doru Lionachescu, Costel Ceocea, Vasile Puscas si Mirela Bordea.

 

In perioada 2014–2018, sub coordonarea Consiliului de Administratie, banca a marcat o serie de rezultate remarcabile, cum ar fi:

  • Cota de piata BT a crescut cu 4%, Banca Transilvania ajungand in anul 2016 pe locul 2 in topul bancilor din Romania.
  • BT a devenit una dintre cele mai mari 100 de banci din Europa.
  • S-au inregistrat cele mai mari randamente ale capitalurilor bancii.
  • Banca Transilvania a marcat doua dintre cele mai mari achizitii din tara: Volksbank Romania si Bancpost.
  • BT, cotat cel mai valoros brand bancar din Romania (Brand Finance Romania 2017) si singurul brand romanesc din topul celor mai valoroase branduri bancare din lume, Brand Finance Banking 500 (2018).

 

FISIERE MULTIMEDIA             

       
  Foto Horia Ciorcila
Download
    Consiliul de Administratie BT
Download