Fa-ti un STAR CARD si primesti 150 lei bonuri pentru carburant la Petrom si 50 lei Puncte STAR

Informatii campanie 2014-08-04

Persoanele care isi fac un card STAR Forte la Banca Transilvania primesc 150 lei bonuri pentru carburant la Petrom si 50 lei Puncte de loialitate STAR. Pentru inscrierea in campania BT & Petrom, este necesara trimiterea unui SMS cu textul STAR, la numarul de telefon 1838.

 

Bonurile pentru carburant se primesc la emiterea cardului STAR, iar punctele de loialitate, pe card, dupa efectuarea primei tranzactii de cumparaturi. Promotia se desfasoara in perioada 4 august – 29 septembrie a.c.

 

Un motiv in plus pentru a avea un STAR CARD: toate cumparaturile sunt castigatoare. Pentru fiecare cumparatura achitata cu cardurile STAR, sunt acumulate pe card puncte de loialitate, astfel:

  • pana la 15% din valoarea cumparaturilor facute la magazinele partenere programului BT, STAR (detalii, aici: www.starbt.ro)
  • 0,3% din valoarea cumparaturilor efectuate in Romania la comerciantii care nu sunt parteneri ai programului
  • 0,1% din valoarea celor cumparate in strainantate
  • punctele de loialitate inseamna bani pentru ca 1 Punct STAR = 1 leu, putand fi folosite pentru cumparaturi in magazilele partenere STAR. Un alt beneficiu al programului este posibilitatea de a achita in rate (pana la 12) fara dobanda sau comisioane.

 

Peste 200.000 de persoane folosesc STAR CARD. Pe langa utilitatea sa, acesta are un nou look, incepand cu acest an.