Solutia diminuarii datoriei totale pentru creditele VBRO curente a fost implementata cu succes

Comunicat de presa 2015-10-05
Solutia diminuarii datoriei totale pentru creditele VBRO curente a fost implementata cu succes

• Peste 15.000 de clienti VBRO beneficiari •

Volksbank Romania (VBRO) si Banca Transilvania (BT) anunta incheierea cu succes a implementarii solutiei de diminuare a datoriei totale aferente creditelor curente ale clientilor VBRO persoane fizice. Peste 15.000 de clienti VBRO au beneficiat de aceste reduceri, iar valoarea totala a diminuarii datoriilor acestora este de aproape 290 de milioane lei.

 

Clientii VBRO au beneficiat automat de aceasta facilitate, care a fost aplicata indiferent de moneda imprumutului, in perioada 17 august – 30 septembrie a.c. Solutia a insemnat diminuarea cu echivalentul sumelor achitate de clienti drept comision de risc/de administrare si/sau de rezerva minima obligatorie si nerestituite anterior.

 

Initiativa reprezinta un nou pas pe care Volksbank Romania si Banca Transilvania il fac impreuna pentru a construi o relatie pozitiva si de durata cu clientii.

 

In prezent, este in desfasurare integrarea Volksbank Romania in Banca Transilvania, pe toate palierele. Startul integrarii a fost dat in aprilie a.c. si se va incheia la finalul acestui an. Ȋncepand cu 2016, BT si VBRO vor deveni aceeasi banca si aceeasi echipa.