Stiri

Solutia diminuarii datoriei totale pentru creditele VBRO curente a fost implementata cu succes

Comunicat de presa2015-10-05
Solutia diminuarii datoriei totale pentru creditele VBRO curente a fost implementata cu succes

• Peste 15.000 de clienti VBRO beneficiari •

Volksbank Romania (VBRO) si Banca Transilvania (BT) anunta incheierea cu succes a implementarii solutiei de diminuare a datoriei totale aferente creditelor curente ale clientilor VBRO persoane fizice. Peste 15.000 de clienti VBRO au beneficiat de aceste reduceri, iar valoarea totala a diminuarii datoriilor acestora este de aproape 290 de milioane lei.

 

Clientii VBRO au beneficiat automat de aceasta facilitate, care a fost aplicata indiferent de moneda imprumutului, in perioada 17 august – 30 septembrie a.c. Solutia a insemnat diminuarea cu echivalentul sumelor achitate de clienti drept comision de risc/de administrare si/sau de rezerva minima obligatorie si nerestituite anterior.

 

Initiativa reprezinta un nou pas pe care Volksbank Romania si Banca Transilvania il fac impreuna pentru a construi o relatie pozitiva si de durata cu clientii.

 

In prezent, este in desfasurare integrarea Volksbank Romania in Banca Transilvania, pe toate palierele. Startul integrarii a fost dat in aprilie a.c. si se va incheia la finalul acestui an. ČŠncepand cu 2016, BT si VBRO vor deveni aceeasi banca si aceeasi echipa.

Categorii stiri

 

BT in Social Media

Contact pentru presa

0264 308028
*8028
(din retelele Telekom, Vodafone si Orange)