Start inscrieri in programul de mentorat Made in Romania: Liga BVB

Comunicat de presa 2019-02-18
Start inscrieri in programul de mentorat Made in Romania: Liga BVB


Bursa de Valori Bucuresti (BVB), Grupul Financiar Banca Transilvania si alti parteneri ai programului de mentorat Made in Romania: Liga BVB au lansat in 18 februarie a.c. o noua editie a acestuia, prin care se doreste incurajarea antreprenoriatului romanesc.

Perioada de inregistrare in editia a treia a programului este 18 februarie – 17 martie a.c. Inscrierea se realizeaza online, pe siteul pe siteul www.bvbleague.ro.

Ulterior, BVB si membrii Comitetului de Nominalizare vor selecta 50 de companii dintre aplicatiile primite, pe trei categorii: start-up-uri, IMM-uri si companii mari. Pentru impulsionarea cresterii celor 15 finaliste, acestea vor beneficia de asistenta si workshop-uri organizate in Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara, cu subiecte despre branding, marketing, tehnici de vanzare, dezvoltarea de produse, consultanta in management, alternative de finantare, raportare financiara, relatia cu investitorii, listarea la Bursa etc.

Povestile celor 15 finaliste

Odata cu lansarea celei de-a treia editii a programului, a avut loc lansarea cartii 15 companii pentru cresterea economiei romanesti si povestile lor unice, care cuprinde detalii despre experientele companiilor finaliste ale editiei precedente.

Cu ocazia primelor editii Made in Romania, organizatorii proiectului au avut ocazia sa interactioneze cu peste 300 de companii romanesti. Editia 2018 a avut peste 200 de inscrieri, cu 20% mai mult decat prima editie, ceea ce confirma popularitatea tot mai mare a programului in randul antreprenorilor.