Trei tablete puse in joc de BT, pentru clientii KidCONT

Informatii campanie 2014-05-26

Banca Transilvania pune in joc trei tablete, destinate clientilor produsului KidCONT - care au deschis depozit la BT, pentru copiii lor. Campania se desfasoara pana in 20 iunie a.c., iar desemnarea castigatorilor va fi prin tragere la sorti.

 

Pasi de urmat pentru inscrierea in promotie:

  • accesarea siteului www.kidcont.ro
  • crearea unui cont pe siteul respectiv
  • click pe butonul „Trimite invitatii”
  • completarea campurilor + adaugarea adreselor de email ale persoanelor invitate la evenimentul organizat cu ajutorul siteului (de 1 Iunie, cu ocazia zilei de nastere, botez etc.)
  • alegerea templateului dorit sau crearea propriei invitatii

 

Despre KidCONT – Contul care creste odata cu copiii

KidCONT este un depozit in lei sau in euro, cu acumulare si cu capitalizare anuala a dobanzii, constituit de parinte, pe numele copilului, pe o perioada cuprinsa intre 1 an si 18 ani. Suma minima necesara pentru deschiderea unui astfel de cont este de 500 lei, respectiv de 100 euro, iar dobanda este de 4% / an pentru economiile in lei si de 2,25% / an pentru cele in euro, calculata inca din prima zi. Este necesar ca depozitul sa fie constituit de parintele copilului, iar depunerile se pot face inclusiv de catre alte persoane. Prin noile facilitati ale produsului KidCONT, Banca Transilvania si-a propus sa contribuie, inclusiv prin intermediul acestuia, la formarea unui comportament de economisire al parintilor si la educatia financiara a copiilor. Comunicarea KidCONT este ludica si prietenoasa, cu personaje – printre care si Zanul BT - pregatite sa insoteasca parintii si copiii in aventura economisirii.

 

Resurse suplimentare: