#CumparaDeLangaTine Challenge, miscare lansata de BT pentru sustinerea afacerilor locale

27 octombrie 2020 Timp de citire 3:00 minute

  • Banca Transilvania doreste sa solidarizeze romanii pentru sustinerea antreprenorilor
  • Banca lanseaza, in premiera, o initiativa prin vocea oamenilor de la BT, pentru a arata motive si exemple pentru care afacerile locale merita sa fie sustinute

BT lanseaza o noua initiativa pentru sustinerea antreprenorilor, de aceasta data pentru cei care fac parte din viata noastra de zi cu zi prin afacerile lor. Cafeneaua din drumul spre birou, magazinul cu de toate de langa bloc, floraria de pe strada vecina sau magazinul online cu produse naturiste – si multe alte exemple – sunt business-uri locale si sufletul oricarui cartier sau oras.

Cumpara de langa tine! este provocarea lansata de BT pentru a solidariza din nou oamenii, asa incat sa afle despre ele cat mai multe persoane. Antreprenorii, indiferent de marimea afacerii, platesc taxe, impozite si creeaza locuri de munca. Sustinand business-urile de cartier, romanii sustin economia locala. Primul pas a fost facut de angajatii bancii, prin recomandarea unor afaceri din tara, chiar daca nu sunt clienti BT. Campania incepe azi cu Omer Tetik, Director General, care prezinta Filgud (Bucuresti), cu Tiberiu Moisa, Director General Adjunct MidCorporate & IMM, care vorbeste despre Panemar (Cluj-Napoca) si cu Sorina Tigantea, Manager Relatii Clienti Agribusiness, care promoveaza business-ul Floare din Banat (Timisoara). Urmeaza alti zeci de #OameniDeLaBT.

“Ma intreaba lumea ce este de facut acum in Romania. Cred ca sunt multe de facut, dar un lucru pe care il putem face usor fiecare dintre noi este sa sustinem afacerile locale, sa cumparam de la oamenii si firmele de langa noi. Asa sustinem toata tara si noi, indirect. Ma bucur sa fiu parte din aceasta initiativa si ii provoc pe cei care ma cunosc, pe colegii si prietenii mei: alegeti-va cate un business de cartier si cumparati de acolo, sunt multe si fac treaba buna. Au lucruri de calitate, comparabile cu orice vine din afara. Challenge deschis!” – declara Omer Tetik, Director General BT. “Nu este o simpla campanie. Vrem sa pornim o miscare pentru ca fiecare dintre noi sa se gandeasca mai mult la impactul cumparaturilor si achizitiilor noastre in economie si cum impacteaza acestea tara.” – continua Omer Tetik.  

Banca a venit si cu alte initiative pentru a sustine antreprenorii in contextul pandemiei. Asa sunt cele doua hub-uri pentru cumparaturi online, #DirectLaTine si #InMiscare, lansate impreuna cu clientii, precum si Cumpara de la o afacere mica, pentru a impulsiona cat mai multe persoane sa cumpere de la firme aflate la inceput de drum.  

Contact pentru presă

comunicare@btrl.ro

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.