Elevii si studentii din Iasi beneficiaza de reduceri la calatoriile cu transportul in comun, achitate prin aplicatia 24pay

19 decembrie 2018 Timp de citire 2:00 minute

Banca Transilvania, PTP Online si Compania de Transport Public lanseaza pentru elevii si studentii din Iasi optiunea de a plati cu telefonul mobil, prin aplicatia 24pay, transportul in comun in localitate. Mai mult decat atat, biletele si abonamentele achizitionate astfel sunt la preturi speciale, cum ar fi discount de 50% sau 100%.

 

Lansarea vine dupa popularitatea inregistrata deja de 24pay in Iasi, unde, din august si pana in prezent, au fost achizitionate peste 70.000 de bilete si abonamente prin intermediul aplicatiei.  Partenerii acestei initiative extind astfel adresabilitatea facilitatii de a plati cu telefonul mobil, prin oferirea de reduceri celor peste 100.000 de elevi si studenti care invata in Iasi. Platile pentru achizitia biletelor sau abonamentelor sunt derulate prin solutia de plata cu cardul pusa la dispozitie de Banca Transilvania.

 

BT si PTP Online – compania care a dezvoltat aplicatia 24pay si membra a grupului de firme Ecco Group Development – si-au propus sa contribuie impreuna la dezvoltarea serviciilor online in domeniul transportului public, o arie mai putin acoperita in Romania. Facilitatea a fost lansata in urmatoarele orase, alaturi de Iasi: Arad, Brasov, Ramnicu Valcea, Timisoara si Sibiu.

 

Detalii despre folosirea 24pay:

  • Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store.
  • Este necesara inrolarea in 24pay a unui card Visa sau Mastercard, emis de oricare banca.
  • Pentru a beneficia de discount, studentii si elevii trebuie sa aiba, de asemenea, cardul de reducere ElStudis, care poate fi obtinut de la institutia de invatamant la care acestia invata sau de la Compania de Transport Public Iasi.
  • Prin scanarea codului QR de pe cardul ElStudis cu aplicatia 24pay, elevii si studentii vor ajunge direct pe pagina de selectie a biletului sau abonamentului, asa incat nu mai este necesara scanarea codului QR afisat in statii sau in mijloacele de transport in comun, cum este in cazul altor tipuri de utilizatori.

 

Banca Transilvania este parte a comunitatii din Iasi din 1997. La nivel de judet, are aproape 100.000 de clienti – dintre care peste 10.000 sunt companii -, 13 unitati in Iasi, Pascani, Targu Frumos si Harlau si 170 de persoane in echipa.

Contact pentru presă

comunicare@btrl.ro

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.