300000 de facturi platite prin automatele de plati, la Banca Transilvania, in luna iulie

2013-08-12

300.000 de facturi au fost achitate, in luna iulie a.c., cu ajutorul automatelor de plati aflate in unitatile Bancii Transilvania. Numarul acestui tip de plati este pe un trend crescator, fiind cu 8% mai mare fata de iunie a.c.

 

Din cele 550 de sedii BT, aproape 140 de unitati au in prezent automate de plati. Banca este in curs de dotare a tuturor sucursalelor si agentiilor cu astfel de aparate.

 

Banca Transilvania a ales un design prietenos pentru automatul de plati: un postas, botezat “Facturel”. Conceptul are la baza ideea de “a umaniza” aparatul de plata, pentru a face interactiunea cat mai placuta; iar postasul are legatura directa cu facturile, prin distribuirea lor in cutiile postale.

 

Achitarea facturilor prin automate – cu numerar sau cu ajutorul cardului - este una dintre cele sapte modalitati de plata puse la dispozitie de Banca Transilvania, alaturi de: BT24 Facturi, BT24 Internet Banking si Mobile Banking, serviciul Direct Debit, prin intermediul bancomatelor sau in unitatile bancii.