1.500 de persoane s-au inscris online la Crosul BT

Stire cu suflet 2016-04-07
1.500 de persoane s-au inscris online la Crosul BT

1500 de persoane s-au inscris online la Crosul Banca Transilvania, care va avea loc duminica, 10 aprilie, de la ora 9, la Cluj Arena. Crosul este una dintre probele evenimentului sportiv Maratonul International AROBS Cluj.

 

Inscrieri se mai pot face la Expo Maraton, Sala Polivalenta, in 8 aprilie, in intervalul 14 – 20 si in 9 aprilie, 10 – 19. Pot participa la Crosul BT toate persoanele care vor fi la start, chiar daca nu au reusit sa se inscrie. Prin urmare, Banca Transilvania se asteapta ca numarul de participanti sa creasca.

 

Si la aceasta editie, printre alergatori se vor numara cateva sute de persoane din echipa Grupului Financiar Banca Transilvania, printre care si Ömer Tetik, Directorul General BT.

 

Detalii:

  • Crosul BT este dedicat alergatorilor amatori si profesionisti, indiferent de varsta;
  • Traseul, de 5 km, este urmatorul: stadionul Cluj Arena, Splaiul Independentei, str. George Cosbuc, str. Cardinal I. Hossu, Splaiul Independentei, Podul Napoca, str. 1 Decembrie 1918 (pana la podul albastru – intoarcere) – str. 1 Decembrie 1918, Podul Garibaldi, Splaiul Independentei, stadionul Cluj-Arena;
  • Pic2GO, aplicatia care va fi pe siteul Crosului BT incepand cu 10 aprilie a.c., ajuta participantii sa gaseasca usor fotografiile in care apar si care au fost facute in timpul competitiei. Acestia trebuie sa intre pe siteul www.crosulbt.ro, sa introduca numarul de concurs, iar pozele vor fi generate automat. Acestea pot fi distribuite ulterior foarte usor pe propria pagina de Facebook.
  • La Crosul BT, copiii vor avea parte de surprize, printre care ocazia de a se intalni cu mascotele KidCONT, produs BT de economisire.

 

Crosul BT este unul dintre proiectele de implicare sociala ale Bancii Transilvania prin intermediul caruia incurajeaza miscarea, competitia si practicarea acestui sport.