Banca Transilvania este onorata sa sustina The Duke of Edinburgh’s International Award Romania

2013-06-28

BT sustine “The Duke of Edinburgh’s International Award Romania” (http://www.intaward.ro), in calitate de partener principal. Este vorba de cel mai important program de dezvoltare personala desfasurat la nivel mondial in 140 de tari, destinat tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 24 de ani care, indiferent de mediul de provenienta, sunt incurajati sa desfasoare activitati de educatie non-formala si sunt recunoscuti pentru progresele realizate.

The Duke of Edinburgh’s International Award a fost lansat oficial in Romania, in cadrul Galei Regale organizate in Bucuresti, in 24 iunie 2013, in prezenta Altetelor Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei, Principele Radu, Principele Nicolae,Principele Edward al Marii Britanii, Conte de Wessex, si Sophie, Contesa de Wessex. Alteta Sa Regala este patronul programului The Duke of Edinburgh’s International Award in Romania.

In cadrul programului, cu ajutorul unui lider, adolescentii desfasoara activitati in 4 arii de dezvoltare: voluntariat, activitati fizice, aptitudinisi expeditie.

Programul The Duke of Edinburgh’s International Award a fost lansat in Marea Britanie in anul 1956 de catre Printul Philip, Duce de Edinburgh. Peste 8 milioane de tineri au participat pana in prezent la acest program.