Banca Transilvania se implica pentru salvarea Policlinicii fara plata din Cluj-Napoca

Stire cu suflet 2014-04-02

Banca Transilvania sustine, incepand cu luna aprilie a.c., Policlinica fara plata din Cluj-Napoca, printr-un aport financiar care acopera cheltuielile lunare necesare desfasurarii activitatii acesteia.

 

Aflata pe Calea Motilor nr.32, Policlinica fara plata este un reper in comunitatea clujeana datorita faptului ca ajuta bolnavii fara posibilitati materiale, oferind gratuit consultatii, servicii medicale si medicamente. Mai mult decat atat, medicii se implica fara a fi remunerati pentru actul medical. In prezent, policlinica ofera lunar circa 650 de consultatii si servicii medicale, iar pentru 500 de retete sunt eliberate medicamente gratuite.

 

Horia Ciorcila, Presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, declara: “Sunt impresionat de ajutorul dat comunitatii clujene de catre policlinica: peste 120.000 de consultatii acordate in 20 de ani, de 150 de medici voluntari. Dorim sa sustinem policlinica tocmai datorita respectului pe care il avem pentru medicii clujeni, pentru oamenii speciali care au construit acest proiect. O parte din bugetul planificat pentru sarbatorirea a 20 de ani de activitate a Bancii Transilvania l-am redirectionat inspre acest proiect pentru ca este o prioritate si o cauza nobila”.

 

Dr.Ioan Boila, Presedintele Fundatiei caritabile “Familia Sfanta”, afirma: “Am aflat cu multa bucurie si cu deosebita satisfactie ca una dintre importantele institutii clujene, Banca Transilvania, apreciind lucrarea Fundatiei caritabile "Familia Sfanta" şi a Policlinicii fara plata, a hotarat sa o sustina financiar. In numele a mii de pacienti, multumim domnului presedinte al bancii, domnului Horia Ciorcila, si conducerii BT”.

 

http://www.familia-sfanta.ro/policlinica-fara-plata.html