BaniIQ, program de educatie financiara, destinat gestionarii inteligente a bugetului personal. Premii atractive in septembrie

2013-09-05

Proiectul BaniIQ, finantat de Visa Europe si de bancile membre din Romania, printre care si Banca Transilvania, poate fi accesat pe www.baniiq.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/BaniIQ/app_439198412824906, precum si de pe telefonul mobil. Acesta este destinat persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele din domeniul financiar printr-un curs interactiv.

 

Cursurile BaniIQ cuprind notiuni teoretice si studii de caz despre planificarea bugetului, despre modalitatile de utilizare a serviciilor financiare pe Internet, economisire, investitii etc. Prin intermediul platformei online, utilizatorii pot inclusiv sa isi testeze notiunile dobandite, iar la finalul cursului acestia primesc cate o diploma.

In plus, pana la finalul lunii septembrie se pot castiga premii atractive: telefoane Samsung Galaxy SIII,  jocuri Monopoly cu cardul, respectiv 1.000 de euro.