Bankingul merge inainte. Banca Transilvania si-a mentinut ritmul recrutarilor in perioada martie – mai

INFO-COVID 2020-06-11
Bankingul merge inainte. Banca Transilvania si-a mentinut ritmul recrutarilor in perioada martie – mai

 

Banca Transilvania a avut acelasi ritm de angajari in martie – mai a.c. ca in perioada similara a anului trecut, cu aproape 70 de joburi noi/luna, in intreaga tara. Continuarea recrutarilor la BT a fost un mod de a sustine clientii, volumul de activitate si cresterea bancii, precum si de a contribui la piata muncii si economia romaneasca inclusiv pe perioada pandemiei.

 

Angajarile din perioada martie – mai a.c. au continuat atat pentru sucursale si agentii, cat si pentru Sediul Central, in special pentru echipele de IT & digital, operatiuni, vanzari retail si call center. Acest lucru a fost facilitat de experienta echipei de recrutare a bancii in ceea ce priveste interviurile online, la distanta. Media de varsta a noilor angajati BT este de 31 de ani.

 

“Cu toate provocarile contextului generat de pandemie, la Banca Transilvania am ramas unul dintre cei mai activi si aspirationali angajatori din punct de vedere al activitatii de resurse umane. Ritmul angajarilor din perioada martie – mai a fost similar cu cel din 2019 si confirma profilul de angajator preferat si stabil, dar si ca oamenii, economia si companiile merg inainte”. - afirma Nevenca Doca, Director Executiv Senior Resurse Umane, Banca Transilvania.

 

Grupul Financiar BT are aproape 10.000 de persoane in echipa, iar media de varsta este de 37 de ani. Pentru 1.700 dintre angajati, Banca Transilvania este primul loc de munca.