BT, prietenoasa cu mediul: Va planta Padurea Transilvania

2014-03-17

Banca Transilvania se pregateste pentru cea mai mare actiune de impadurire din Transilvania: Padurea Transilvania. Intr-o singura zi, in 22 martie a.c., vor fi plantati peste 40.000 de puieti pe o suprafata de 10 ha, in comuna Budesti – Fanate, aflata intre judetele Cluj si Bistrita. Partenerul BT in aceasta actiune este Asociatia Tasuleasa Social. In ceea ce priveste „Go Green Team”, va cuprinde cateva sute de voluntari, inclusiv din cadrul BT.

 

Budesti – Fanate este una dintre comunele cele mai sarace in paduri din zona Transilvaniei, avand doar 4% suprafata impadurita. A fost aleasa in functie de nevoile comunitatii, cu consultarea autoritatilor locale.  

 

Padurea Trasilvaniaface parte din programul de implicare si responsabilitate sociala BT, „Banca Transilvania - prietenoasa cu mediul”. Banca si-a propus sa contribuie la protectia si recrearea mediului natural. De asemenea, este o ocazie potrivita de a incuraja voluntariatul, de a oferi comunitatii un exemplu de bune practici si de a face parte dintr-un proiect pentru viitor, dedicat generatiilor urmatoare. In plus, initiativa se inscrie in seria de actiuni organizate de Banca Transilvania cu ocazia implinirii a 20 de ani de activitate.

 

#BT20deAni

#PadureaTransilvania

www.tasuleasasocial.ro