Divizia pentru Medici BT are site nou

2014-03-14

Divizia pentru Medici (DPM) a Bancii Transilvania are site nou. Accesand www.diviziapentrumedici.ro, persoanele interesate pot afla noutati despre Divizia pentru Medici sau din domeniul medical, respectiv detalii despre oferta BT dedicata medicilor. Siteul permite, de asemenea, simularea de credite, click to call si aplicarea online atat pentru credite, cat si pentru depozite. Sunt prezentate inclusiv ofertele speciale BT pentru echipamente medicale de diferite specializari, puse la dispozitie de catre furnizorii de echipamente medicale din Romania, colaboratori ai DPM.

 

Noul site DPM se doreste a fi, prin informatiile si facilitatile oferite, unul dintre principalele canale de comunicare ale DPM, pentru medicii intreprinzatori si pentru afaceri sanatoase.

 

BT are grija de medici

Divizia pentru Medici este un model de business unic pe piata bancara din Romania, prin oferta, consultanta, cele 8 sedii din tara dedicate colaborarii cu medicii si prin echipa formata atat din specialisti in domeniul bancar, cat si medical. Initiativa se bucura de sustinerea Colegiului Medicilor din Romania. Prin DPM, Banca Transilvania sustine medicii intreprinzatori, facilitand accesul la finantare pentru proiectele profesionale sau personale ale acestora, indiferent de forma de organizare juridica.