Gabriela Nistor, BT: “Romanii au in continuare planuri si aspiratii si credem ca este rolul nostru sa ii sustinem acum”. Reduceri la produse si servicii BT in perioada 2 – 12 iunie

Comunicat de presa 2020-05-28
Gabriela Nistor, BT:  “Romanii au in continuare planuri si aspiratii si credem ca este rolul nostru sa ii sustinem acum”. Reduceri la produse si servicii BT in perioada 2 – 12 iunie

 

“Desi perioada este inca plina de provocari, romanii au in continuare planuri si aspiratii si credem ca este rolul nostru – fiind cea mai mare banca de retail – sa ii sustinem acum. Facem asta si prin reduceri la produsele preferate ale clientilor nostri, cum ar fi creditul pentru nevoi personale si cel pentru locuinta. Este important pentru economie si oameni ca bancile sa sustina inclusiv consumul, iar noi ne asumam un rol de lider si aici.” – Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

Banca Transilvania anunta reduceri si beneficii la cele mai cautate produse si servicii BT din aceasta perioada, asa incat pentru perioada 2 – 12 iunie a.c. este pregatita o noua campanie de shopping bancar online, #Goodvibesonly. Aceasta va cuprinde reduceri la creditul imobiliar/ipotecar, creditul de nevoi personale, beneficii la cardul de cumparaturi STAR, facilitati pentru persoanele care folosesc aplicatia BT Pay, overdraft cu dobanda redusa, respectiv beneficii la leasing auto.

 

Pe langa banking responsabil pe perioada starii de alerta, Banca Transilvania aduce #staredebine clientilor prin accesibilitate tot mai mare la produse si servicii, in cea mai mare campanie de shopping bancar online pe care a lansat-o pana acum.