Invitatie eveniment Cluj-Napoca: “Antreprenori pe scena, pentru studenti”, in 7 noiembrie

2013-11-05

Banca Transilvania si Clubul Intreprinzatorului Roman organizeaza un nou eveniment “Antreprenori pe scena. Pentru studenti”. Este prima intalnire cu studentii, din aceasta toamna. Invitatul este Mugur Ciumageanu, psihoterapeut, iar moderatorul este Tiberiu Moisa, Director Executiv Retea si Business Development, in cadrul Bancii Transilvania.

 

Intalnirea va avea loc joi, 7 noiembrie, de la ora 18.00, in Aula Magna a Facultatii de Stiinte Economice si Gestionarea Afacerilor, in Cluj-Napoca. Va fi un eveniment despre antreprenoriat, “fluturi in stomac”, teama de esec si bucuria inceputului. Participarea este gratuita, insa este necesara inscrierea, accesand acest link: www.bancatransilvania.ro/student.

 

“Antreprenori pe scena” este o initiativa a Bancii Transilvania si cuprinde evenimente dedicate in special studentilor, organizate in Cluj-Napoca si in Bucuresti. In cadrul lor este invitata cate o personalitate dintr-un anumit domeniu, cu spirit antreprenorial. Pana acum, invitatii  BT au fost urmatorii: Sergiu Biris – fondatorul siteurilor Trilulilu si Zonga, Octavian Radu – fondator RTC Holding, Tudor Giurgiu – regizor si producator si Andrei Postoaca – fondator si CEO al companiei Clintelica.