Numarul de cumparaturi lunare achitate cu cardurile STAR de la BT a crescut cu 230%

2014-04-25

Cardurile STAR au un nou look

 

La 3 ani de la lansare, programul de loialitate STAR, adresat detinatorilor de carduri de credit de la Banca Transilvania, a adus bancii peste 100.000 de carduri noi. 5.000 de magazine s-au alaturat Bancii Transilvania ca partenere in program, reteaua devenind astfel una din cele mai puternice din Romania. Numarul de cumparaturi lunare achitate cu cardurile STAR a crescut cu 230% in perioada mentionata, peste 70% din tranzactii reprezentand in prezent plati la comercianti. Programul STAR inseamna pentru clientii Bancii Transilvania cumparaturi in rate fara dobanda, dar si puncte de loialitate.

 

Gabriela Nistor, Director General Adjunct - Retail Banking, in cadrul Bancii Transilvania, declara: “Programul STAR este un succes, ne-o arata cifrele. Asa ne-a venit ideea ca, la 3 ani de la lansarea programului, este momentul pentru un nou look. Cardurile de credit ale Bancii Transilvania vor purta, in mod natural, numele STAR. Alegerea a fost simpla: chiar clientii nostri le-au denumit dupa numele programului de loialitate, ceea ce ne-a demonstrat notorietatea programului derulat de noi. Vor urma campanii cu comercianti de renume care ni s-au alaturat si beneficii surpriza pentru cei care au carduri de credit la banca noastra”.

 

In programul STAR sunt incluse atat cardurile de persoane fizice - STAR Forte, STAR Gold, STAR Platinum - precum si cardurile de credit destinate persoanelor juridice, dar si cardul de credit pentru medici si cel cardul co-branded cu Clubul Rotary.

 

Cumparaturile in tara si in strainatate, achitate cu cardurile cuprinse in acest program, aduc de fiecare data puncte de loialitate STAR. Punctele inseamna bani, fiind sume care pot fi folosite pentru cumparaturi la partenerii din program. De asemenea, un beneficiu special este ca aceste puncte pot fi facute cadou sau, in cazul celor care au mai multe carduri de credit BT, punctele pot fi cumulate pe unul dintre acestea. Echivalentul unui punct STAR este 1 leu. In cei trei ani de derulare a programului STAR, clientii BT care au carduri de credit au acumulat peste 7,5 milioane de puncte de loialitate.

 

Pe siteul STAR www.starbt.ro sunt prezentate promotiile si partenerii programului. De asemenea, reprezinta o modalitate online de inscriere pentru obtinerea unuia dintre cardurile STAR.

 


 

Spoturi tv:

https://www.youtube.com/watch?v=OsS9cjQDDJc

https://www.youtube.com/watch?v=DMrUgZYusRE

https://www.youtube.com/watch?v=Ajouh_1DIOQ

https://www.youtube.com/watch?v=yXUfMdJypnc