O vacanta de 3.000 de euro, premiul castigat de un client Aegon & BT. “Aegonomiseste”, campanie desfasurata in reteaua Bancii Transilvania

2013-07-15

Marele premiu al campaniei Aegonomiseste “Castiga o excursie in Amsterdam”, desfasurata de compania de asigurari Aegon (www.aegon.ro) prin intermediul retelei de unitati a Bancii Transilvania, a fost castigat de dl. Vasile Musei, din Vatra Dornei, care este atat client Aegon, cat si al Bancii Transilvania. Premiul este un voucher in valoare de 3.000 de euro, pentru o vacanta in Amsterdam, fiind acoperite, pentru intreaga familie, cheltuielile de transport si cazare.

Castigatorul a declarat, cu aceasta ocazie: „Am ales Aegon datorita reprezentantei Bancii Transilvania din Vatra Dornei si datorita doamnei Ariana Cute – Consilier Clientela la Agentia BT Vatra Dornei, care a stiut sa ne prezinte avantajele unei asigurari, dar si sa ne convinga de seriozitatea si experienta in asigurari a companiei. Cand am realizat ca intr-adevar am castigat, bucuria a fost foarte mare pentru intreaga familie. Nu am fost niciodata in Olanda; ca urmare, am dori sa vizitam cat mai multe obiective turistice”.

Campania Aegonomiseste s-a desfasurat in perioada 1 martie - 20 iunie a.c., la aceasta participand peste 2.300 de clienti Aegon care au incheiat un contract de asigurare in intervalul mentionat, prin intermediul BT.  Toti acestia au primit gratuitate, timp de o luna, pentru solutia financiara aleasa.