#VreauOnline ajuta antreprenorii sa se relanseze prin vanzari online. Se apropie primele workshop-uri gratuite

INFO-COVID 2020-04-23
#VreauOnline ajuta antreprenorii sa se relanseze prin vanzari online. Se apropie primele workshop-uri gratuite

 

O noua initiativa pentru antreprenori este #VreauOnline, un program de training gratuit si servicii de transformare digitala. Cu alte cuvinte, ajuta la trecerea de la magazin onside (offline) la magazin online. Ne bucuram sa facem parte din acest program care pentru multi poate insemna reinventare, relansare si chiar oportunitate.

 

Cum te ajuta #Vreauonline daca esti antreprenor, iar contextul de acum e o provocare? Cu know-how, idei si sustinere pentru crearea unui magazin online, promovare prin marketing digital, procesare automatizata a comenzilor, impachetare si livrare de colete, plata cu cardul sau facturare.

 

Primele doua workshop-uri gratuite se apropie si vor fi transmise live prin https://vreau.online/:

  • Morning Login Workshop “4 servicii de care ai nevoie ca sa-ti lansezi magazinul online” (marti, 28 aprilie, intervalul 8.00 - 9.00)
  • Morning Login Workshop “Cum sa-ti promovezi noul magazin online” (joi, 30 aprilie, intervalul 8.00 - 9.00)

 

#VreauOnline este initiativa mai multor branduri care au pus impreuna ce au mai bun pentru a ajuta in aceasta perioada: Blugento, Frisbo, FAN Courier, Retargeting.biz, SMSO, TargetWeb, Newsman, MOCAPP, Zea, Canopy, Eliade Rotariu, Pluriva, SmartBill, Vivre, Total PR, Salesfox si Banca Transilvania.