Premieră: Antreprenorii pot deschide şi alimenta 100% online contul de capital social

03 septembrie 2019 Timp de citire 2:00 minute

Banca Transilvania extinde serviciile online pentru antreprenori prin lansarea opțiunii  Deschidere şi administrare 100% online a contului de capital social. Prin această facilitate, BT susține antreprenorii care doresc să înceapă un business de tip SRL sau SRL-D pentru ca etapa de început să fie cât mai facilă.

 

Banca are aproape 275.000 de clienți IMM şi Microbusiness. În acest an, la BT au fost deschise 23.000 de conturi de capital social. 1 din 3 start-up-uri lansate în 2019 lucrează cu BT.

 

“Primul pas al unui start-up la bancă este deschiderea unui cont de capital social. Acesta se poate face acum în premieră, online, de pe telefon sau desktop. Ne dorim ca împreună cu partenerii BT Store, hub-ul nostru online cu produse complementare bankingului, să îi ajutăm cât mai mult pe cei cu spirit antreprenorial să facă business fie online, fie fizic, prin offline, dar întotdeauna uşor şi simplu” - declară Daniel Szekely, Director Executiv IMM & Microbusiness, BT.  

 

Cei 5 paşi pentru deschiderea contului de capital social la BT:

  • Identificare, prin încărcarea online a unei poze/copii a actului de identitate al administratorului;
  • Completarea datelor despre companie;
  • Completarea datelor de contact pentru primirea online a documentelor necesare deschiderii contului de capital social;
  • iPay: depunerea capitalului social prin card BT sau emis de altă bancă (suma minimă: 200 de lei; suma maximă: 1.000 de lei);
  • Semnarea electronică a documentelor după primirea pe email (fişă de înrolare, acordul de prelucrare a datelor şi foaia de vărsământ).

 

Comisionul de deschidere a contului de capital social este zero, iar alimentarea acestuia se realizează cu cardul.

 

Grupul Financiar BT susține start-up-urile cu finanțări prin Banca Transilvania sau BT Mic, prin facilitatea Contul Primul An Gratuit, consultanță, programe (cum este, cel mai recent, Start-Up Nation), educație financiară şi antreprenorială, cum ar fi BT Club, precum şi prin soluții complementare bankingului (platforma online BT Store). De asemenea, întreprinzătorii au la dispoziție chatbotul Raul de la BT, care oferă non-stop prin Facebook Messenger şi Skype informații despre produsele şi serviciile pe care firma reprezentată le are la bancă.

Contact pentru presă

comunicare@btrl.ro

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.