Banca Transilvania, partener al programului de educatie financiara si antreprenoriala "My Money Week 2014", Cluj-Napoca

2014-03-21

BT este, si in acest an, partenerul programului de educatie financiara si antreprenoriala „My Money Week”, editia a IV-a, organizat de Transylvania College, in Cluj-Napoca, in perioada 24 - 28 martie a.c. Adresabilitatea acestuia este foarte vasta, de la copiii de gradinita, pana la liceeni. Tematica editiei din acest an este "Start Up”, iar prin activitatile desfasurate isi propune sa raspunda la  intrebarea ”Ce isi doresc tinerii de azi pentru viitorul lor?”.

 

Cateva dintre actiunile organizate sunt urmatoarele: Start Up Competition, Enterprise, Financial Football, Virtual Bank, Parents’ School, 10 Success Stories, Young Antrepreneurs, Rock the Night, YouthInventika. „My Money Week” cuprinde inclusiv un webinar dedicat parintilor, "Copilul prosper", sustinut de Eusebiu Burcas, specialist in educatie financiara.

 

Pe langa sustinerea financiara, implicarea Bancii Transilvania in acest proiect are o componenta practica: o echipa din cadrul bancii va evalua proiectele antreprenoriale propuse de elevi, in cadrul uneia dintre activitiatile programului. Cele mai bune idei de afaceri vor fi finantate pentru ca acestea sa fie implementate in viata reala. In plus, in 24 - 26 martie, Agentia BT 21 Decembrie din Cluj-Napoca va primi vizita unor grupuri de copii si adolescenti de la Transylvania College, care vor avea ocazia sa invete la fata locului despre cum functioneaza o unitate bancara.

 

Transylvania College este castigatoarea trofelului „Global Money Week Award 2013” pentru cel mai bine implementat program de educatie financiara si antreprenoriala pentru elevi, din lume.

 

Vezi afisul programului