Ce inseamna 3 milimetri in tenis. De 1 Decembrie, primul documentar despre Simona Halep, sustinut de BT

Comunicat de presa 2020-11-26
Ce inseamna 3 milimetri in tenis. De 1 Decembrie, primul documentar despre Simona Halep, sustinut de BT

Romanii au ocazia, de Ziua Romaniei, sa vada primul documentar cu si despre Simona Halep, unul dintre cei mai mari sportivi din Romania, numarul 1 mondial timp de 64 de saptamani. Documentarul este realizat la initiativa si cu suportul integral al Bancii Transilvania si vine cu un mesaj inspirational, Simona Halep nu este o intamplare, este un rezultat. Documentarul 3 mm va fi difuzat in 1 Decembrie, la PRO TV, de la ora 16.00, dupa care va putea fi vizionat pe Blogul BT.

Documentarul este despre munca, performanta, curaj, motivatie, sacrificiu, despre cele mai grele momente din tenis si ce inseamna un joc bun – prin vocea Simonei Halep:

  • Tenisul inseamna viata mea pana acum, tot ce se misca in jurul meu este pentru tenis.
  • Cand vad ca gresesc o minge, imi vine sa dau cate 100, 200 de lovituri, chiar si mai mult, pana simt eu ca am inceput sa am mingea in mana.
  • Trebuie sa ma simt bine cu oamenii cu care lucrez. Pe Darren l-am ales pentru ca mi-a placut foarte mult pedagogia lui, felul cum vorbeste, faptul ca m-a inteles, ca mi-a inteles personalitatea.
  • Un punct sau o lovitura poate schimba toata starea jucatorului.
  • Nu e nimic magic in sport. Trebuie sa muncesti si atat.

 

“Tot ce a facut BT impreuna cu Simona, de la lansarea parteneriatului in 2018, a fost pentru a inspira si mobiliza Romania, pentru a arata romanilor si ca succesul nu este o intamplare, ci un rezultat al actiunilor noastre. Despre asta este si documentarul pe care il lansam pe 1 Decembrie, ziua romanilor.” – declara Sergiu Mircea, Director Executiv Marketing si Comunicare, Banca Transilvania.

Regizorul documentarului a fost Radu Muntean, producatorul, Dragos Vilcu, iar colaboratorii, Multimedia Est, Next Advertising si Three Creatives. Filmarile au fost realizate in decembrie 2019, in timpul antrenamentelor si pregatirilor Simonei Halep.

Pe mine statuile si eroii ma plictisesc, mi se par lipsiti de orice interes. Simona Halep nu e nici una, nici alta. Munceste pana la epuizare, isi ignora limitele, poate fi fermecatoare si insuportabila aproape in acelasi timp, stie ca nu e perfecta si ca uneori poate fi cel mai mare dusman al ei, dar asta nu o impiedica sa incerce in permanenta, cu incapatanare si fara compromisuri, sa atinga perfectiunea. Un astflel de om mi se pare fascinant.” – afirma Radu Muntean, regizorul documentarului.

Banca Transilvania si Simona Halep, de doi ani in acelasi teren

Colaborarea Bancii Transilvania cu Simona Halep a inceput in 2018 din dorinta de a-i face cat  mai mandri pe romanii de pretutindeni ca numarul 1 mondial pentru 64 de saptamani este din Romania. De atunci, mesajele BT de 1 Decembrie au fost transmise prin intermediul Simonei Halep, prin campaniile: Hai sa facem treaba, Romania!, Curaj, Romania! si La multi ani, Romania!

Atat Simona Halep, cat si regizorul Radu Muntean s-au numarat printre invitatii din acest an ai podcast-ului BT Talks si au vorbit despre Multa munca, performanta si cum este sa castigi o finala de Grand Slam, respectiv despre Ce inseamna sa fii regizor in Romania.

In semn de pretuire ca este unul dintre simbolurile Romaniei, Banca Transilvania i-a facut Simonei Halep, in numele romanilor, doua surprize: mesajul Our hero a aparut proiectat in Times Square, New York, cu ocazia participarii la US Open si castigarii titlului de la Wimbledon, iar o urare cu ocazia aniversarii a fost proiectata in principalele zone din Paris, avand in vedere ca a coincis in acest an cu participarea la Roland Garros.