Copiii de la Transylvania College-Cluj, in vizita la Banca Transilvania

2014-03-26

Trei grupe de copii de la Transylvania College au vizitat unul dintre sediile Bancii Transilvania din Cluj-Napoca, pentru a invata practic despre cum functioneaza o sucursala bancara.

 

Vizita la BT se inscrie in seria de activitati ale programului de educatie financiara si antreprenoriala „My Money Week”, editia a IV-a, organizat de Transylvania College, in Cluj-Napoca, in perioada 24 - 28 martie a.c. Adresabilitatea acestuia este foarte vasta, de la copiii de gradinita, pana la liceeni. Tematica editiei din acest an este "Start Up”, iar prin activitatile desfasurate isi propune sa raspunda la  intrebarea ”Ce isi doresc tinerii de azi pentru viitorul lor?”.  

 

Cateva dintre actiunile organizate in sunt urmatoarele: Start Up Competition, Enterprise, Financial Football, Virtual Bank, Parents’ School, 10 Success Stories, Young Antrepreneurs, Rock the Night, YouthInventika. „My Money Week” cuprinde inclusiv un webinar dedicat parintilor, "Copilul prosper", sustinut de Eusebiu Burcas, specialist in educatie financiara.

 

BT este partenerul traditional al programului „My Money Week”.