Crosul Banca Transilvania

0000-00-00

Banca Transilvania organizeaza, si in acest an, in Cluj-Napoca, Crosul Banca Transilvania, eveniment care va avea loc duminica, 10 aprilie, de la ora 12:00, in Piata Unirii. Ce aduce nou competitia este faptul ca, in acest an, evenimentul sportiv are un scop umanitar: BT va dona Fundatiei Clujul Are Suflet cate 5 euro pentru fiecare participant inscris in concurs.

Competitia sportiva se adreseaza atat amatorilor, cat si profesionistilor din tara si din strainatate, lungimea traseului fiind de 6 km. Evenimentul sportiv isi propune sa promoveze un mod de viata sanatos, prin practicarea alergarii. In plus, aceasta editie face parte dintr-o serie de competitii de profil organizate in acest an, in Cluj-Napoca, sub egida "Maratonul International Cluj".

Clujul Are Suflet este una dintre fundatiile Bancii Transilvania, prin intermediul careia BT da o sansa de integrare sociala tinerilor cu varste cuprinse ntre 14 si 20 de ani, proveniti din familii cu situatie financiara modesta sau din sistemul de protectie a copilului. Pana acum, in trei ani de activitate, banca a ajutat peste 1.000 de tineri si a donat suma de 2.000.000 lei pentru programele sociale si educationale desfasurate la Centrul de zi Clujul Are Suflet, aflat tot in Cluj-Napoca.