Ganduri bune de la fundatia Clujul Are Suflet

Stire cu suflet 2013-10-29

Clujul Are Suflet (CAS), fundatia Bancii Transilvania, a initiat o serie de evenimente cu tema “Toamna cu suflet”, dedicate in special tinerilor care vin la centrul de zi. Cea mai noua activitate in acest sens este “Copacelul cu ganduri bune”, desenat de adolescentii de la CAS. Ce are deosebit acest copacel? Ofera ocazia tinerilor sa comunice, sa transmita tuturor gandurile lor bune. Fiecare frunza cu mesajul sau. Printre ele am gasit si mesaje de multumire pentru fundatia BT si echipa sa. Activitatile fundatiei au loc la Centrul de zi Clujul Are Suflet, aflat pe str. Gh. Doja nr. 3.  

 

CAS este cel mai mare proiect de implicare sociala al Bancii Transilvania. Prin intermediul acestuia, banca ajuta adolescentii cu varste intre 14 si 20 de ani, proveniti din familii cu probleme si din centre de plasament, sa isi continue scoala, sa aiba note mai bune, sa isi gaseasca un drum in viata. In functie de varsta, tinerii care vin la centrul de zi primesc, de asemenea, suportul necesar pentru a se putea pregati pentru o meserie potrivita aspiratiilor, pregatirii si inclinatiilor - si chiar sa isi gaseasca un loc de munca.

 

Peste 1.400 de adolescenti au fost ajutati pana acum, in decurs de 6 ani, de Banca Transilvania si de Clujul Are Suflet. In aceasta toamna, 20 de tineri au reusit la facultate si la scoli postliceale din Cluj-Napoca si Bucresti.