This page is automatically translated from Romanian into English.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Adaugă comoditate cardului tău BT Visa sau Mastercard

De ce ai nevoie pentru a folosi Fitbit Pay?

Cum platești cu Fitbit Pay?

  • mȚine apasat butonul de pe device-ul tău Fitbit*
  • mApropie device-ul de terminalul contactless

Vei simți o vibrație scurtă și vei vedea o bifă pe dispozitivul tău, care confirmă efectuarea plății.

La fiecare 24 de ore sau de fiecare dată când îți pui dispozitivul pe mână ți se va solicita introducerea codului PIN pe tracker-ul sau smartwatch-ul Fitbit.

Am tot ce îmi trebuie.
Ce fac mai departe?

  • mCu dispozitivul Fitbit în apropiere, selectează imaginea tracker-ului sau ceasului Fitbit
  • mSelectează opțiunea “Fitbit Wallet”
  • mSetează un cod PIN pentru plățile cu dispozitivul tău Fitbit; prin păstrarea setărilor standard ale dispozitivului, PIN-ul îți va fi solicitat de fiecare dată când pui dispozitivul pe mână și va rămâne autentificat 24 de ore sau până când dai ceasul jos
  • mÎnrolează cardul BT Visa sau Mastercard prin adăugarea datelor lui (numărul cardului, data expirării, codul de securitate, nume și prenume)
  • mConfirmă adresa și acceptă termenii și condițiile de utilizare
  • mSună la numarul 0264 30 80 28 / *8028. Colegii noștri de la Contact Center te vor ajuta cu activarea opțiunii de plată prin Fitbit Pay

Nu ai încă cont și card la BT?

Vestea cea mai bună este că nu te costă nimic. În cazul în care încă nu ai un cont și un card Visa sau Mastercard de la BT, îl poți cere online.

DESCHIDE CONT ONLINE

Fitbit Pay

Vrei să-ți cumperi o apă după ce ai fost la sală, ai ieșit la o plimbare sau ești în drum spre serviciu și vrei o cafea? Keep it simple. Acum nu mai ai nevoie de nimic altceva decât ce ai deja la tine - device-ul tău de mișcare Ftibit.

Prin conectarea cardului tău Visa sau Mastercard de la BT la un dispozitiv Fitbit® compatibil, poți face cumpărături contactless în mișcare, la orice terminal contactless.DESCARCĂ APLICAȚIA

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil,
în funcție de sistemul telefonului tău.

Întreb BT este cel mai mare program online de educație financiară al Băncii Transilvania, cu peste 2.000 de întrebări și răspunsuri din banking.
Sugestii de căutare
Powered by Azure OpenAI GPT4
AI Search oferă răspunsuri generate automat, folosind tehnologia GPT4, ce pot avea conținut inexact sau potențial ofensator, care nu reprezintă punctul de vedere al Băncii Transilvania. Ești singurul responsabil pentru utilizarea conținutului generat de acest serviciu. .
Termenii și condiții

Disclaimer

AI Search este un proiect pilot - în varianta beta - care folosește tehnologia GPT4 pentru a simplifica procesul de căutare și înțelegere a produselor bancare.

AI Search este antrenat să răspundă unor întrebări care au legătură exclusiv cu produsele bancare oferite de BT, însă în anumite situații și în funcție de întrebările adresate, este posibil să răspundă și la întrebări generale. Raspunsurile oferite sunt generate automat si trebuie sa fie utilizate doar in scop informativ. Serviciul poate oferi uneori conținut inexact sau potențial ofensator, care nu reprezintă punctul de vedere al Bancii Transilvania. Sunteți singurul responsabil pentru utilizarea conținutului generat de acest serviciu în orice mod. Nu vă bazați pe acest serviciu pentru sfaturi financiare, juridice sau alte sfaturi profesionale si nu introduceți în acesta date cu caracter personal sau alte informații confidențiale.

Utilizarea AI Search presupune acceptarea Termenilor și condițiilor.

Accesul și utilizarea serviciului implică acceptarea fără rezerve a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați acest serviciu. Prin acceptarea termenilor și condițiilor pentru a folosi acest serviciu furnizat algoritmic de un model de inteligență artificială, va asumați întreg riscul în ceea ce privește calitatea, siguranța și performanța acestui serviciu.

Banca Transilvania nu furnizează nicio garanție în legătură cu răspunsurile oferite de acest serviciu.

AI Search furnizează răspunsuri algoritmic și acestea pot conține uneori informații inexacte sau limbaj potențial ofensator. Aceste informații nu exprimă poziția Băncii Transilvania și nu pot angaja responsabilitatea Băncii pentru conținutul oferit.

AI Search nu oferă răspunsuri la întrebări personalizate, astfel încât prin utilizarea acestuia va obligați să nu furnizați și să nu introduceți în mesajele/întrebările transmise niciun fel de date cu caracter personal sau alte informații confidențiale. În cazul nerespectării acestei obligații, prin inserarea unor date personale/informații confidențiale în cadrul AI Search, va exprimați consimțământul pentru prelucrarea acestora în vederea oferirii serviciului (răspunsurilor la întrebările pe care le adresați), precum și pentru îmbunătățirea modelului algoritmic al robotului de către dezvoltatorul acestuia.

Orice informație furnizată de către utilizatori în timpul interacțiunii cu AI Search va fi tratată în mod confidențial, fiind dezvăluită doar unor destinatari care au dreptul și nevoia de a o cunoaște.

Conținutul oferit de AI Search are doar scop informativ.

Utilizatorii sunt responsabili pentru întrebările și mesajele adresate în cadrul utilizării AI Search. Orice abuz sau limbaj neadecvat poate duce la întreruperea interacțiunii.

AI Search nu oferă sfaturi financiare, juridice sau profesionale și nu înlocuiește consultarea unor experți umani sau profesioniști specializați în domeniul respectiv. Utilizatorii nu trebuie să se bazeze pe informațiile furnizate de către AI Search pentru luarea deciziilor.

Banca își rezervă dreptul de a întrerupe serviciul AI Search în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Termenii și condițiile pot fi revizuite/ actualizate în orice moment.