This page is automatically translated from Romanian into English.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

NOUDeschide-ți un cont online
direct din BT Pay

Bt Pay
Bt Pay
Bt Pay
Bt Pay

Banking

Bt Pay

NOUCont online, direct din app

Totul durează cât ai asculta 2 piese, oricând, oriunde, 100% online 

a
Bt Pay
r

Cont online, direct din app

Poți să devii client BT oricând 🥰. Trebuie doar să îți descarci BT Pay și să ne spui câte ceva despre tine. Totul se face 100% online, direct de pe telefon... și nu e nevoie de videocall. 

După ce treci prin toți pașii poți folosi BT Pay pe loc, fiindcă ai deja cardul digital. Și da, chiar durează cât 2 piese.

BT Pay, adaptat stilului tău de viață

Telefon, portofel, chei, căști. Check list-ul de plecat de-acasă e făcut, dar știi la ce poți renunța? La portofel, n-ai nevoie de el atunci când ai BT Pay.

a
r

BT Pay, adaptat stilului tău de viață

BT Pay e your all in one app pentru viața de zi cu zi. 

Plătești taxi cu cardul, scoți bani de la ATM doar cu telefonul, îți faci asigurare pentru city break-ul viitor sau plătești factura la curent. Toate astea and even more, cu BT Pay. Posibil să nu realizezi cât de mult îți poate ușura viața o aplicație de banking, așa că hai să-ți povestim pe rând, despre funcționalitățile BT Pay

Card virtual în euro BT Olympics

 Perfect pentru călătoriile în străinătate și shopping oriunde ești.

a
Bt Pay
r

Card virtual în euro BT Olympics

 Cu design în ediție limitată celebrând jocurile Olimpice, am creat cardul virtual în euro, alături de Visa. Primești cardul instant în BT Pay, poți face schimb valutar direct din app, iar astfel nu mai ai grija cursului de schimb pentru plățile în euro.

Card virtual în lei BT Olympics

Pentru susținătorii sportivilor români de la Jocurile Olimpice, am creat un card virtual cu design animat.  

a
Bt Pay
r

Card virtual în lei BT Olympics

Anul acesta au loc Jocurile Olimpice de la Paris, unde suntem alături și ne mândrim cu sportivii care ne reprezintă țara. Cardul virtual cu design special îl obții cu câteva tap-uri din BT Pay și funcționează aproape ca un card normal. Îl poți folosi pentru shoppingul online și poți câștiga muuulte premii.

Cash sau card? Telefon

Nu e nevoie să te oprești din conversație sau să închizi alte aplicații

a
Bt Pay
r

Cash sau card? Telefon

Ai ajuns la casă? Doar deblochezi telefonul și-l apropii de POS, fără să deschizi app-ul. Unlock & Pay*, rapid și simplu, fără PIN. Și fără comision. Descoperă toate modalitățile de plată în setările aplicației.

*Poți plăti cu telefonul dacă ai funcția NFC disponibilă pe Androidul tău. Dacă ai un Apple, cu un singur click îți trimiți cardurile din BT Pay în Apple Wallet și plățile cu telefonul sunt la fel de simple.

Bt Pay
Bt Pay BT Pay

Round Up

Alege un multiplu de rotunjire: 1 leu, 5 lei sau 10 lei. Pentru fiecare plată pe care o faci cu cardul tău de debit, vei economisi fără să-ți dai seama suma rămasă până la multiplul ales. Banii ajung în contul tău de economii Round Up care are și dobândă.

Te invităm să afli mai multe aici.

Asigurare RCA

Poți să îți faci polița de asigurare RCA, direct din aplicație. Totul se face online, în câțiva pași simpli. Prima dată trebuie să alegi una dintre ofertele din BT Pay și să încarci documentele necesare.

După care urmează să primești polița direct pe mail.

Află mai mult
Bt Pay
m

Be safe

Bt Pay
m

All the way

Scoți cash doar cu telefonul

Astfel, poți avea bani numerar când vrei: generezi un cod pe care îl folosești la orice ATM BT și ai pe loc cash.

Pentru că telefonul e noul portofel. 🥰

Asigurare de călătorie

Decât să uiți de asigurarea de călătorie, mai bine o faci din timp: direct din app, pe 1 an întreg.

E disponibilă atât pentru călătorii în România, cât și în străinătate. Completezi câteva informații despre tine și despre cum îți place să călătorești, iar noi găsim varianta optimă pentru tine.

Află mai mult
Bt Pay
m

Let’s do thiiiis! ✈️

NOU

Card virtual pentru shopping online

Cardul virtual e aproape ca orice alt card de debit, numai că îl vezi instant în BT Pay și îl folosești direct din app. Nu îl primești și fizic. E un card cu design premieră în Europa, perfect pentru plățile online sigure, mai ales atunci când vrei să plătești pe un site cu un anumit card.

Află mai mult

Next level

Bt Pay

Conturile tale, controlul tău

Poți afla soldul, istoricul tranzacțiilor, inclusiv creditările din cont. Inițiezi transferuri în lei, transferuri între conturile proprii, de debit sau de credit și poți seta plăți recurente din conturile tale curente.

Bt Pay

Totul din app,
în timp real

Trăiește momentul, chiar și când faci banking. Află în orice moment cum stai cu banii, pe ce i-ai cheltuit și când. Totul – din câteva atingeri.

Bt Pay

Ai control asupra cardurilor

Modifică limita tranzacțiilor tale online și offline, a retragerilor de numerar de la bancomat și a numărului de tranzacții pe care le poți face într-o zi. În plus, poți bloca sau debloca cardurile, oricând ai nevoie.

Bt Pay

Activezi aplicația fără drumuri la bancă

Descarci gratuit aplicația, adaugi cardurile tale BT, chiar și cardurile Business și non-BT și ești pregătit de #EasyBanking.

Cât te costă? Accesează lista taxelor și comisioanelor.

Bt Pay

Grafic de cheltuieli

Pentru fiecare card în parte ai un grafic al cheltuielilor tale, pe domenii: utilități, supermarket, transport, timp liber etc. Astfel îți va fi mai ușor să știi unde poți economisi.

Bt Pay

Gestionezi cardul de credit

Află totul despre el: care e data scadenței, care e suma minimă de plată, cât e dobânda. Poți alege dacă vrei să plătești întreaga sumă sau doar o parte, automat sau manual, la data scadenței sau mai devreme.

În plus, graficul te ajută să vezi exact care e balanța și obligațiile de plată.

Bt Pay

O singură aplicație

Bt Pay
Și inteligența financiară se învață, nu-i așa?
Bt Pay
Împarte totul cu prietenii. Chiar și nota.
Bt Pay
Donezi către ONG-uri
Bt Pay
Nu lăsa să-ți scape nicio ofertă!
Bt Pay
Primește premiul cel mare pentru mișcare!
Bt Pay
Cu Alias Pay, faci transferuri cât ai spune Hei.
Bt Pay
Un app deschis la idei noi. Și la carduri noi.
Bt Pay
Adaugi carduri non-BT
Bt Pay

Legal

Totul din app, în timp real

Scanează codul QR și descarcă BT Pay

Bt Pay
Întreb BT este cel mai mare program online de educație financiară al Băncii Transilvania, cu peste 2.000 de întrebări și răspunsuri din banking.
Sugestii de căutare
Powered by Azure OpenAI GPT4
AI Search oferă răspunsuri generate automat, folosind tehnologia GPT4, ce pot avea conținut inexact sau potențial ofensator, care nu reprezintă punctul de vedere al Băncii Transilvania. Ești singurul responsabil pentru utilizarea conținutului generat de acest serviciu. .
Termenii și condiții

Disclaimer

AI Search este un proiect pilot - în varianta beta - care folosește tehnologia GPT4 pentru a simplifica procesul de căutare și înțelegere a produselor bancare.

AI Search este antrenat să răspundă unor întrebări care au legătură exclusiv cu produsele bancare oferite de BT, însă în anumite situații și în funcție de întrebările adresate, este posibil să răspundă și la întrebări generale. Raspunsurile oferite sunt generate automat si trebuie sa fie utilizate doar in scop informativ. Serviciul poate oferi uneori conținut inexact sau potențial ofensator, care nu reprezintă punctul de vedere al Bancii Transilvania. Sunteți singurul responsabil pentru utilizarea conținutului generat de acest serviciu în orice mod. Nu vă bazați pe acest serviciu pentru sfaturi financiare, juridice sau alte sfaturi profesionale si nu introduceți în acesta date cu caracter personal sau alte informații confidențiale.

Utilizarea AI Search presupune acceptarea Termenilor și condițiilor.

Accesul și utilizarea serviciului implică acceptarea fără rezerve a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizați acest serviciu. Prin acceptarea termenilor și condițiilor pentru a folosi acest serviciu furnizat algoritmic de un model de inteligență artificială, va asumați întreg riscul în ceea ce privește calitatea, siguranța și performanța acestui serviciu.

Banca Transilvania nu furnizează nicio garanție în legătură cu răspunsurile oferite de acest serviciu.

AI Search furnizează răspunsuri algoritmic și acestea pot conține uneori informații inexacte sau limbaj potențial ofensator. Aceste informații nu exprimă poziția Băncii Transilvania și nu pot angaja responsabilitatea Băncii pentru conținutul oferit.

AI Search nu oferă răspunsuri la întrebări personalizate, astfel încât prin utilizarea acestuia va obligați să nu furnizați și să nu introduceți în mesajele/întrebările transmise niciun fel de date cu caracter personal sau alte informații confidențiale. În cazul nerespectării acestei obligații, prin inserarea unor date personale/informații confidențiale în cadrul AI Search, va exprimați consimțământul pentru prelucrarea acestora în vederea oferirii serviciului (răspunsurilor la întrebările pe care le adresați), precum și pentru îmbunătățirea modelului algoritmic al robotului de către dezvoltatorul acestuia.

Orice informație furnizată de către utilizatori în timpul interacțiunii cu AI Search va fi tratată în mod confidențial, fiind dezvăluită doar unor destinatari care au dreptul și nevoia de a o cunoaște.

Conținutul oferit de AI Search are doar scop informativ.

Utilizatorii sunt responsabili pentru întrebările și mesajele adresate în cadrul utilizării AI Search. Orice abuz sau limbaj neadecvat poate duce la întreruperea interacțiunii.

AI Search nu oferă sfaturi financiare, juridice sau profesionale și nu înlocuiește consultarea unor experți umani sau profesioniști specializați în domeniul respectiv. Utilizatorii nu trebuie să se bazeze pe informațiile furnizate de către AI Search pentru luarea deciziilor.

Banca își rezervă dreptul de a întrerupe serviciul AI Search în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Termenii și condițiile pot fi revizuite/ actualizate în orice moment.