0%

BT Pay contribuie la formarea de comportamente noi: cumparaturi, transferuri si donatii prin telefon

29 decembrie 2020 Timp de citire 2:00 minute

Cifrele Bancii Transilvania arata ca BT Pay a contribuit la formarea de comportamente noi in acest an – cumparaturi contactless la comercianti, transferurile de bani si donatiile, toate prin telefon.

• Numarul de plati cu telefonul s-a triplat in 2020 fata de 2019, ajungand la 4 milioane de cumparaturi/luna cu telefonul, la finalul acestui an.

• Tot mai multe transferuri de bani sunt facute prin intermediul aplicatiei: numarul lor a crescut de patru ori in 2020 fata de 2019, ajungand la 1,3 milioane/luna, la finalul anului.

• Peste 100.000 de carduri au fost folosite prima data in format digital, prin intermediul BT Pay, inainte ca respectivii clienti sa intre in posesia cardului fizic. Clientii pot deschide cont online si pot adauga digital cardul in aplicatie inainte sa il primeasca fizic.

• Peste 12.000 de donatii au fost facute prin BT Pay, in decurs de opt luni prin aplicatie catre 12 fundatii si organizatii cu care Banca Transilvania colaboreaza. BT a lansat optiunea Donatii prin telefon in aprilie a.c. pentru a sustine eforturile impotriva pandemiei, oferind astfel clientilor cea mai la indemana optiune pentru a face donatii, prin telefon. Cea mai recenta cauza sociala careia Banca Transilvania i s-a alaturat – de aceasta data, impreuna cu Fundatia Simona Halep – a fost Ajuta copiii cei mai afectati de pandemie, initiata de SOS Satele Copiilor Romania. BT si fundatia au donat 50.000 de euro, iar banca a dublat fiecare donatie facuta prin BT Pay si prin site-ul bancii timp de doua saptamani, in decembrie a.c., asa incat s-au strans peste 130.000 de euro care vor ajuta 450 de copii nevoiasi sa aiba conditii decente de locuit.

Peste 1 milion de persoane folosesc BT Pay pentru bankingul de zi cu zi – de la plati contactless la comercianti, transferuri de bani, gestionarea cardurilor, confirmarea cumparaturilor online, pana la posibilitatea de a retrage bani de la bancomat fara a fi nevoie de cardul fizic.

Contact pentru presă

comunicare@btrl.ro

Alte articole

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe
Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din e-mail.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.

Descarcă BT24

Descarcă BT24