Підписка активується після того, як ви підтвердите, що адреса належить вам, натиснувши кнопку «Підписатися» в листі, отриманому від нас.
Це твоє право – передумати в будь-який момент. Щоб відкликати свою згоду на отримання інформаційних листів, присвячених Newsroom і блогу BT, ти можеш перейти за спеціальним посиланням, розташованим у кінці кожного повідомлення.
Для отримання додаткової інформації, зверніться до Політика конфіденційності BT.