Solicit card digital
Cardul tau urmeaza sa expire luna asta?
Ai noul card in format digital in BT Pay

Daca ai BT Pay

Vei vedea cardul tau nou emis in aplicatia BT Pay, chiar de la inceputul lunii in care expira.

Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi butonul 'Adauga card' din dreapta sus pe ecran si sa urmezi pasii. Dupa ce adaugi cardul, vei avea acces inclusiv la datele lui care sunt necesare pentru platile online – numar card, cod CVV si data expirarii.

Daca nu ai BT Pay

Cardul tau nou emis va fi pregatit in forma lui digitala in aplicatia BT Pay, chiar de la inceputul lunii in care expira. Ce trebuie sa faci?

  1. Descarci gratuit aplicatia BT Pay din Google Play Store sau App Store pe telefonul tau. Aplicatia e gratuita si nu e nevoie sa vii la banca pentru a o activa. Cerinte tehnice minime: telefoane Android – sa aiba NFC si sistem de operare minim versiunea 7; telefoane iOS - sa aiba sistem de operare minim versiunea 11.
  2. Ca sa activezi aplicatia BT Pay urmezi pasii din aplicatie, utilizand numarul de telefon declarat bancii atunci cand ai devenit client sau cand ti-ai reactualizat datele. De asemenea data nasterii pe care o vei introduce in aplicatie, trebuie sa fie identica cu cea din sistemul bancii. Poti adauga toate cardurile tale BT, persoana fizica si juridica.
  3. Cardul nou emis va fi afisat in lista ta de carduri BT chiar daca inca nu l-ai primit fizic. Apesi butonul 'Adauga card', iar un SMS de confirmare va fi trimis automat pe numarul tau de telefon. Introduci in aplicatie codul trimis. Si gata, ai noul card in BT Pay.
  4. Poti utiliza cardurile adaugate pentru plati cu telefonul la magazine, transfer de bani, ridicare de numerar de la ATM, plati pe internet (ai toate informatiile despre card in Detalii card), dar si sa afli sold, istoric tranzactii efectuate cu cardul, IBAN-ul aferent cardului, etc.


Ce poti face cu cardul adaugat in BT Pay?