Informare reclamatii

Vrei să ne transmiți o solicitare sau o sesizare?

 

Suntem aici pentru tine, fie că ne ești client sau nu. Apreciem feedback-ul primit și îl privim în mod constructiv, pentru că ne ajută să fim mai buni, pentru tine.

 

Pentru a ne contacta, poți alege oricare din următoarele canale de comunicare:

1. Completând formularul de contact de pe site-ul nostru (https://www.bancatransilvania.ro/contact/);

2. Prin intermediul mesageriei securizate din Internet Banking BT24

3. Prin apel – Serviciul Contact Center: 0264 308 028, *8028 (apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila);

4. Social Media: Facebook

5. Personal, la orice sucursală/agenție BT;

6. In scris, prin adresa depusa la orice sucursala/agentie BT sau trimisa la Sediul nostru (Cluj-Napoca, Cluj, str. G. Baritiu nr.8, 400027).

Te rugăm să menționezi datele tale de identificare (ex: nume complet, CNP, cod client etc), produsul/serviciul sau sucursala BT la care a avut loc interacțiunea pentru care te putem ajuta cu orice clarificări.

Angajamentul nostru este de a-ți oferi suportul necesar într-un mod prietenos și orientat spre soluția pe care o identificăm.

 

Etape:

  1. Îți confirmăm primirea și înregistrarea sesizării;
  2. Sesizarea ta este gestionată folosind un sistem centralizat și de către specialiști dedicați. Suntem pregătiți pentru a te ajuta indiferent de produsele contractate la BT și pentru orice situație întâmpinată în colaborarea cu noi.
  3. Efectuăm verificări specializate, analizăm informațiile primite de la tine și pe cele aflate la dispoziția noastră.
  4. Căutăm soluții, le aprobăm și le pregătim pentru a-ți putea fi propuse, oriunde este cazul.
  5. Dacă situația o cere, acționăm pentru a efectua modificările necesare, conform solicitării primite de la tine și a concluziilor analizei noastre.
  6. Uneori, în ciuda tuturor eforturilor noastre, situația semnalată are o rezolvare parțială sau face referire la o situație din trecut care nu poate fi schimbată. În astfel de cazuri, includem în răspuns detaliile care arată disponibilitatea noastră de a învăța, de a fi mai buni, de a continua să ne gândim la soluții pentru viitor.
  7. Revenim cu un răspuns oficial, pe care ni-l dorim cât mai aproape de așteptările tale. Acesta conține informații privind situația semnalată, detalii privind demersurile efectuate de noi și privind soluțiile pe care vi le putem oferi. Încercăm ca, prin răspunsul oferit, chiar și cele mai complexe sau tehnice aspecte să fie explicate într-un mod cât mai prietenos și eficient.
  8. Depunem eforturi pentru a-ți răspunde mai repede decât termenul legal de 30 de zile calendaristice, în 15 zile sau mai puțin.
  9. În cazuri punctuale, dacă situația semnalată necesită verificări de durată, consultarea unor documente arhivate sau implică și alte entități în afara BT, te vom informa privind stadiul solicitării.
  10. Sesizările pe care le primim sunt aduse la cunoștința conducerii băncii, periodic, pentru a ne asigura că suntem, în permanență, în pas cu tine și nevoile tale.

Sperăm că informațiile pe care le oferim în răspuns aduc clarificările necesare și rămânem în continuare la dispoziția ta.

 

Totodata, ai dreptul de a recurge la mecanisme extrajudiciare de solutionare amiabila a disputelor, precum cele oferite de Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Bancar (CSALB), conform prevederilor legale în vigoare. De asemenea, te poti adresa institutiilor si autoritatilor competente in gestionarea reclamatiilor consumatorilor, respectiv Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC).

 

Îți mulțumim pentru colaborare,
Echipa BT