Pentru companii Start-up Solutii digitale

Economiseste timp!

Economiseste timp si bani gestionand online operatiunile bancare direct de la birou. Sau de acasa. Sau cand esti in delegatie.

Solutii digitale

NOU: Actualizare date online

In cazul in care compania ta si-a modificat date precum: denumire, domeniu de activitate, asociati, adresa sediului social sau alte date cu privire la aceasta, te rugam sa ne anunti actualizand online toate aceste informatii.

Vezi detalii

Cont de capital social

Iti deschizi online contul de capital social si poti trece relaxat la restul demersurilor pentru infiintarea firmei tale.

Vezi detalii

Raul de la BT

Primul chatbot pentru antreprenori din Romania te ajuta cu informatii despre conturile, produsele si serviciile pe care firma ta le are la BT. Ii poti scrie non-stop pe WhatsApp, Facebook Messenger sau Skype.

Vezi detalii

BT24 Mobile Banking

Ai acces la conturile companiei tale si la alte operatiuni bancare oricand, de pe telefonul tau mobil, prin aplicatia BT24 Mobile.

Vezi detalii

BT Store

Comunitatea care integreaza solutii digitale non-bancare, de care are nevoie un antreprenor, pentru afacerea lui.

Vezi detalii

BT24 Internet Banking

Ai acces online, in conditii de securitate maxima, la conturile companiei tale si la o gama vasta de operatiuni bancare, de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet: telefon, computer, tableta.

Vezi detalii

E-commerce

Solutii eCommerce pentru shopul tau online: acceptarea la plata a cardurilor Visa/Mastercard si a platilor cu puncte de loialitate sau in rate fara dobanda, cu cardurile STAR.

Vezi detalii