Omnipass

Deschide un cont bancar online la BT
si comanda un card de debit direct de acasa

E simplu, completezi datele, Banca Transilvania valideaza datele si primesti confirmarea pe mail.

Deschide un cont bancar online la BT si comanda un card de debit direct de acasa

Bankingul a devenit tot mai accesibil… cu BT Sign Up. Tot asa de usor cum faci shopping pe internet, tot asa de simplu este acum sa iti deschizi online un cont la Banca Transilvania si sa … comanzi un card de debit. Te rugam sa completezi datele de mai jos, iar noi ne ocupam de tot. Dupa care te asteptam la BT, in sediul pe care il alegi tu, sa activezi contul si cardul.

Disclaimer: poti aplica online pentru deschidere cont si emitere card de debit in lei doar daca esti persoana fizica, majora, rezidenta si inca nu esti client BT.

alege cardul dorit

In calitate de Titular, as dori acest card:

BT Omnipass

Un card cool, pentru cei pana in 30 de ani. E un bun partener in calatorie si la shopping. In plus, este contactless.

datele tale

Date personale

Detalii de contact

Detalii act de identitate

Adresa de domiciliu

Alege sediul BT la care doresti sa vii pentru ridicarea cardului ales

In conformitate cu prevederile legale in vigoare, solicit deschiderea unui cont curent in LEI la Banca Transilvania.

Declaratii

Banca mi-a pus la dispozitie (inclusiv pe pagina web a acesteia) cu 15 (cincisprezece) zile inainte de deschidere contului/ emiterea cardului, Conditiile Generale de Afaceri ale BT aplicabile PERSOANELOR FIZICE si Anexa de taxe si comisioane aferente cardului, le-am consultat si sunt intru totul de acord cu prevederile acestora.

cu prevederile contractuale / deschiderea contului / emiterea cardului in mai putin de 15 zile de la furnizarea informatiilor precontractuale
Initierea relatiei de afaceri privind cardul de debit are loc la data predarii/ inmanarii de catre reprezentantii bancii a cardului si a codului de activare/ PIN aferent, confirmate prin semnatura de primire.
, conform prevederilor OUG 113/2009 privind serviciile de plata.
cu prelucrarea datelor mele personale/ de contact de catre Banca, imputernicitii si/sau partenerii acesteia, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, in scopul de a primi informatii cu caracter de marketing/publicitate vizand produse/activitati ale Bancii si ale partenerilor sai.