Pentru companii PFA Conturi si operatiuni Contul Primul An Gratuit

Contul Primul An Gratuit
12 luni gratuite
de operatiuni bancare

Aplica ONLINE!

Retrageri cash ATM

5

Operatiuni interbancare

nelimitate

BT24 Internet Banking

abonament zero

BT24 Mobile Banking

abonament zero

Sa facem cunostinta

Fa primul pas cu incredere!

Nu e usor sa fii antreprenor, iti trebuie mult curaj, dar, cu incredere in fortele tale si cu sprijin din partea BT, o sa reusesti sa parcurgi tot drumul pe care ti l-ai imaginat. Pas cu pas. Si pentru ca stim ca primul pas e foarte important, am creat contul Primul An Gratuit pentru PFA-uri.

 

Pentru inceput, ne-am gandit ca ti-ar prinde bine cateva gratuitati. Ce spui de zero comisioane bancare pentru primul tau an de activitate? Poti beneficia de acest produs pe perioada cuprinsa intre deschiderea contului la Banca Transilvania si aniversarea a 12 luni de la infiintarea PFA-ului.

Fa primul pas cu incredere!

Nu e usor sa fii antreprenor, iti trebuie mult curaj, dar, cu incredere in fortele tale si cu sprijin din partea BT, o sa reusesti sa parcurgi tot drumul pe care ti l-ai imaginat. Pas cu pas. Si pentru ca stim ca primul pas e foarte important, am creat contul Primul An Gratuit pentru PFA-uri.

Pentru inceput, ne-am gandit ca ti-ar prinde bine cateva gratuitati. Ce spui de gratuitati care dureaza un an intreg? Ca PFA-ul tau sa creasca intr-un an cat altele in zece, la Banca Transilvania esti scutit de comisioanele bancare in primul an de activitate. Oferta e valabila o singură data si o poti activa oricand vrei, indiferent de data infiintarii PFA-ului si doar daca deschiderea contului la BT s-a realizat dupa data de 15.12.2019.

 

Ce se va intampla cu acest cont dupa 1 an?

Se transforma automat in pachetul de cont curent Nelimitat in Reteaua BT. Fii fara griji! Daca acest pachet nu e potrivit pentru tine, poti alege orice optiune doresti. Vezi mai multe detalii aici.

 

Raul de la BT, primul chatbot pentru antreprenori, te ajuta non-stop pe Facebook Messenger cu informatii despre produsele si serviciile pe care start-up-ul tau le are la BT. Iar daca vrei sa faci parte dintr-o comunitate de antreprenori cu vise mari, asa ca tine, hai in BT Club.

Operatiuni bancare gratuite

Documente necesare

Pentru Intreprinderi Familiale, Intreprinderi Individuale si Persoane Fizice Autorizate:

- Certificatul de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului; (original si copie);

- Hotararea sau Rezolutia de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului; (original si copie);

- Actul de identificare a persoanei fizice autorizate, a membrilor intreprinderii individuale sau a membrilor intreprinderii familiale; (original si copie)

- Autorizatia de functionare sau certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comertului in baza Legii nr. 359/2004, care atesta depunerea declaratiei pe proprie raspundere conform careia sunt indeplinite conditiile de functionare; (original si copie)

- Certificatul constatator de la ORC eliberat cu maxim 7 zile inainte de depunerea la banca a documentelor pentru deschiderea contului; (in original)

- Inregistrarea in alt registru legal de publicitate daca este cazul.

Pentru Cabinete Individuale si/sau Asociatii de Avocati, Executori Judecatoresti, Practicieni in Insolventa, Societati Civile, Profesionale, Cabinete Medicale, Farmacisti:

- Statut, Act constitutiv sau alte inscrisuri referitoare la forma de organizare potrivit legilor specifice de organizare si functionare;

- Dovada inregistrarii in registrele specifice de evidenta (ex: pentru farmacisti Certificatul de membru al Colegiului Farmacistilor din Romania);

- Certificat de inregistrare fiscala;

- Actele de identitate ale persoanelor cu drept de reprezentare.

In anumite situatii, este posibil sa fie nevoie sa solicitam documente suplimentare, necesare deschiderii de cont.

Completeaza formularul online si vei fi contactat in cel mai scurt timp pentru a primi consultanta necesara.