Pentru tine Carduri Carduri de cumparaturi STAR Forte pentru Medici

STAR Forte
pentru Medici

Se elibereaza fara prescriptie

Aplica ONLINE!
Alege ziua:

Joi24

Vin25

Sam26

Dum27

Alege ora:

Suma maxima

22.000 lei

Moneda

lei

Perioada de creditare

5 ani

Perioada de gratie

pana la 56 zile

Plati pe internet

Sa facem cunostinta

MasterCard Forte pentru Medici

STAR Forte pentru Medici este un card special gandit pentru, ai ghicit, medici! Cineva trebuie sa se gandeasca si la voi, nu?  Astfel, am creat acest smart card, cu tehnologie cip incorporata, ceea ce ofera siguranta in utilizarea lui. Asadar, daca esti medic si iti faci un card STAR Forte, il vei putea folosi linistit pentru tranzactii online si in magazine la POS-uri si bancomate din Romania si din strainatate. Concret:

Avantajele tale Forte

 * Pentru a beneficia de aceste avantaje, cere sa ti se faca plata la un terminal (POS) de la Banca Transilvania

Regulamentul programului de loialitate STAR

 

Pe langa toate acestea, STAR Forte pentru Medici mai vine cu un avantaj. Iti ofera o asigurare de calatorie in strainatate GRATUIT. (in cazul aparitiei unui risc asigurat va rugam sunati la Groupama Asigurari: +40 374 110 115)

Prin urmare, utilizeaza cardul la cumparaturi, iar tu esti in siguranta, asigurat, in perioada concediilor sau daca trebuie sa calatoresti pentru a participa la diferite cursuri. Citeste despre conditiile de asigurare.

Mai mult, cardul tau este personalizat: va fi trecuta titulatura de DR si numele tau!

 

Ce mai trebuie sa stii

Ca sa ne cunoastem si mai bine, am sa-ti spun cateva lucruri mai personale despre mine. Asta te va ajuta sa-ti administrezi mai eficient cheltuielile lunare.

 

Cat te costa?

Cat te costa sa ai cardul Star Forte?

 

Cat te costa sa folosesti cardul Star Forte?

 

Exemplu de calcul:

Dobanda anuala efectiva (DAE) calculata pentru un credit in valoare de 10.000 lei, la dobanda mai sus mentionata si pe o perioada de 5 ani este de 26,77% pe an. DAE a fost calculata in ipoteza in care retragi integral linia de credit de 10.000 lei de la bancomatul Bancii Transilvania dupa acordare si ulterior platesti lunar dobanda pentru intreg creditul angajat. Costul total al imprumutului este de 12 045 lei pentru ca am adunat dobanda totala cu costurile de utilizare a cardului de credit, ca instrument de plata.

 

Daca vrei sa stii mai multe, consulta lista de comisioane. Daca adaugi cardul in aplicatia BT Pay, gasesti aici lista cu ce costuri ai.

Te sfatuiesc sa fii informat si astfel, vei vedea cat de eficient poti sa-ti administrezi banii!

 

Cum il obtii

Mai usor decat ai putea crede! Fie ne suni tu, la numerele de mai jos, fie te contactam noi, dupa ce ne lasi datele tale online.

 

Online - Aplica, lasa-ti datele personale si vei fi contactat azi.

Telefonic - Suntem  nerabdatori sa te ajutam. Suna-ne!