Pentru companii Agri

Agribusiness:
Credite agricole

Fie ca esti un mic agricultor sau reprezinti o mare ferma agricola, iti venim in ajutor cu credite care sa te ajute in munca de zi cu zi sau in modernizarea practicilor din agricultura.

Credite bancare

 • Credite APIA

  Finantare temporara pana la incasarea subventiilor APIA, destinata atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

  Vezi detalii
 • Credit culturi agricole

  Pentru ca activitatea ta curenta sa mearga ca pe roate, ai nevoie de capital de lucru. Iti venim in ajutor cu resurse financiare.

  Vezi detalii
 • Creditul Input

  Vrei sa iti consolidezi parteneriatul cu furnizorul tau de inputuri cu care ai incheiat atat contract de achizitii, cat si de vanzare a productiei la recoltare?

  Vezi detalii
 • Credit pentru teren agricol

  Vrei sa cumperi terenul pe care il lucrezi in arenda? Daca vrei sa te extinzi, dar nu ai bugetul necesar sa faci asta, ia in considerare creditul pentru achizitia de teren agricol.

  Vezi detalii
 • Credit pentru echipamente agricole

  Creditul pentru achizitia de utilaje si echipamente agricole se adreseaza clientilor cu activitate in zootehnie si culturi vegetale si are ca destinatie achizitia de utilaje agricole.

  Vezi detalii
 • Credit pentru spatii de depozitare si productie

  Creditul se adreseaza persoanelor juridice care activeaza in domeniul agricol de cel putin 24 de luni, si care exploateaza o suprafata de minim 100 ha.

  Vezi detalii

Finantari Europene

Leasing

  Lease back

  Solutie de finantare pentru societati comerciale. Se poate realiza prin vanzarea catre BTLeasing Transilvania IFN a autovehiculelor, echipamentelor sau a clădirilor pe care le ai in proprietate, rascumpararea realizandu-se printr-un contract de leasing.

  Vezi detalii