Pentru companii Agri

Agribusiness: Credite agricole

Aveti la dispozitie o gama dedicata de produse de creditare, produse ce pot contribui la dezvoltarea afacerii dumneavoastra

Credite bancare

 • Credite APIA

  Finantare temporara pana la incasarea subventiilor APIA, destinata atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

  Vezi detalii
 • Credit culturi agricole

  Creditul se acorda persoanelor juridice care activeaza in domeniul agricol, in sectorul vegetal cat si in zootehnie, si care au nevoie de capital de lucru pentru activitatea curenta.

  Vezi detalii
 • Creditul Input

  Acest credit se adreseaza clientilor cu activitate in sectorul vegetal, care au incheiate contracte de furnizare de inputuri cu furnizori, precum si contracte de preluare a recoltei cu acestia.

  Vezi detalii
 • Credit pentru teren agricol

  Destinatia acestui credit este achizitia de teren agricol. Suplimentar, banca poate acorda un credit pe termen scurt pentru acoperirea cheltuielilor notariale si a cheltuielilor pentru intabulare.

  Vezi detalii
 • Credit pentru echipamente agricole

  Creditul pentru achizitia de utilaje si echipamente agricole se adreseaza clientilor cu activitate in zootehnie si culturi vegetale si are ca destinatie achizitia de utilaje agricole.

  Vezi detalii
 • Credit pentru spatii de depozitare si productie

  Creditul se adreseaza persoanelor juridice care activeaza in domeniul agricol de cel putin 24 de luni, si care exploateaza o suprafata de minim 100 ha.

  Vezi detalii

Finantari Europene

Leasing

  Lease back

  Solutie de finantare pentru societati comerciale. Se poate realiza prin vanzarea catre BTLeasing Transilvania IFN a autovehiculelor, echipamentelor sau a clădirilor pe care le ai in proprietate, rascumpararea realizandu-se printr-un contract de leasing.

  Vezi detalii