Pentru companii IMM Conturi si operatiuni Carduri Business Business Credit Card pentru IMM

Business Credit Card pentru IMM

Suma maxima

35.000 de lei

Moneda

Lei

Perioada de creditare

24 luni

Perioada de gratie

55 de zile

La ce iti foloseste, de fapt, un card de credit? Ce avantaje ai, daca ti-ai facut deja unul?
Afla toate raspunsurile din Ghidul Cardului de credit.

Sa facem cunostinta

Carduri de creditVisa Business Silver sau Gold

Transforma-ti firma intr-un STAR cu cardurile de credit Visa Business de la Banca Transilvania. Acestea vin in 2 variante, Silver si Gold, si sunt un instrument simplu si sigur pentru a gestiona eficient cumparaturile sau platile de zi cu zi ale afacerii tale. De exemplu, sa indeplinesti mici dorinte sau capricii, fie pentru tine, fie unei persoane apropiate.   

 

Pentru a fi cat mai simplu pentru afacerea ta, cardurile Visa Business de la Banca Transilvania iti pun la dispozitie o linie de credit pentru o perioada de pana la 24 luni. 

 

In plus, castigi de fiecare data cand folosesti cardurile la comercianti. Cumparaturile pe firma cu cardurile de credit Visa Business Silver sau Gold iti aduc puncte STAR in functie de valoarea cumparaturilor, puncte care se transforma in bani pe care ii poti folosi ulterior pentru noi cumparaturi necesare firmei tale. 1 punct = 1 leu.

 

Beneficii

Avantaje programul STAR

 

 

AVANTAJE LA COMERCIANTI

Plateste cumparaturile pe firma cu cardurile de credit VISA Business Silver sau VISA Business Gold si beneficiezi de PUNCTE sau RATE fara dobanda in magazinele partenere STAR.

 

Ori de cate ori efectuezi cumparaturi, acumulezi PUNCTE STAR. Punctele inseamna bani (1 punct STAR = 1 leu), bani pe care ii poti folosi pentru cumparaturi in magazinele partenere:

 

Iti oferim, de asemenea, posibilitatea de a transfera punctele de loialitate STAR catre o alta persoana care are un card de credit STAR de la BT. Afla mai multe detalii despre programul STAR Business

 

INTRA IN PROGRAMUL STAR BUSINESS

Vino cu firma ta in reteaua partenerilor STAR Business si ofera clientilor tai posibilitatea de a plati in rate fara dobanda sau de a castiga puncte STAR atunci cand cumpara din magazinul tau clasic sau online.

 

De ce sa fii partener STAR Business?

 

Vreau sa devin partener STAR Business

Cat te costa?

Ai comision 0 lei pentru emiterea unui card de credit Visa Business Silver si 50 de lei comisionul anual de administrare. Respectiv, 50 de lei comisionul pentru emiterea unui card de credit Visa Business Gold si 100 de lei comisionul pentru administrarea anuala.

 

In plus, mai ai urmatoarele avantaje: 

 

Consulta mai jos lista de comisioane aferente cardului tau: 

Cum il obtii?

Utile

Plafon maxim de tranzactii/zi cu cardurile business de la Banca Transilvania:

- limita maxima de retragere numerar/zi (reprezinta limita cumulata de retragere numerar pe zi ATM+POS/toate cardurile emise pe companie)

 

ID Check. Pentru cresterea securitatii tranzactiilor online.

 

Prin inrolarea in ID Check, cardul va fi activat pentru orice plati pe Internet, iar datele cardului vor fi mereu in siguranta. Fiecare tranzactie necesita introducerea parolei, astfel ca, in cazul in care cardul este pierdut sau furat, nu va putea fi folosit pentru cumparaturi online.

 

Plati contactless

Exista o noua directiva privind securitatea platilor cu cardul, la nivel european, numita pe scurt PSD2 (Payment Services Directive). Acest nou standard limiteaza platile contactless sau online pe care le poti face cu cardul fara autentificare prin cod PIN sau prin biometrie – amprenta, FaceID etc.

Afla mai multe in pagina dedicata platilor contactless!


Imagine Carduri business VISA: informatii din lumea micilor afaceri si oferte speciale pentru afacerea ta