Pentru companii IMM Finantare Finantare IMM Linii de credit - capital de lucru Linia de credit cu garantii

Linia de credit cu garantii

Aplica ONLINE!

Valoarea maxima

1.500.000 lei

Moneda

lei

Perioada de acordare

24 luni

Destinatia liniei de credit

Activitatea curenta a firmei

Te gandesti de doua ori inainte de a lua un imprumut? Te intrebi ce este o linie de credit, mai exact, si la ce iti foloseste?
Afla toate raspunsurile din Ghidul Liniei de Credit.

Sa facem cunostinta

O afacere se construieste caramida cu caramida, la propriu si la figurat, iar activitatea zilnica implica un flux continuu de capital. Uneori se intampla sa nu ai banii necesari pentru a acoperi cu usurinta cheltuielile de zi cu zi ale companiei tale.

 

De aceea, iti oferim pana la 1.500.000 de lei pentru afacerea ta, sub forma unei linii de creditare pentru ati asigura banii necesari pentru plata salariilor, plata facturilor catre furnizori, achizitia de materii prime sau pentru alte cheltuielile neprevazute. Linia de credit poate fi accesata atat in lei, cat si in euro, in functie de platile pe care le ai de facut.

 

Daca este cazul, poti chiar refinanta si alte linii de credit contractate la alte banci. Vestea buna este ca platesti dobanda doar pe partea utilizata din credit si nu este nevoie de documente justificative in cazul cheltuielilor generale.

 

Te gandesti de doua ori inainte de a lua un imprumut? Te intrebi ce este o linie de credit, mai exact, si la ce iti foloseste?

Afla toate raspunsurile din Ghidul Liniei de Credit.

Cum o obtin?

Pentru a obtine linia de credit este nevoie sa indeplinesti minim urmatoarele conditii:

Documente necesare

 

Completeaza formularul online, iar unul dintre colegii nostri te va contacta pentru a-ti oferi consultanta si

cele mai bune solutii pentru afacerea ta.

  

Vreau credit