Pentru tine Asigurari Metropolitan Life Asigurare de viata si somaj

Asigurare de viata si somaj

Ia un credit de nevoi personale,

nu si grijile aferente

VEZI DETALII

Ce este asigurarea de viata si somaj?

Un credit este un lucru important, care te ajuta sa indeplinesti planuri importante. Asa ca e important sa elimini orice posibilitate ca un eveniment neasteptat sa-ti strice aceste planuri. Concret, asigurarea de viata si somaj, gandita de Metropolitan Life impreuna cu noi, te ajuta sa fii protejat, tu si familia ta, pe toata duarata creditului.

 

Cum functioneaza?

Ne-am pus in locul tau si ne-am gandit ce evenimente neplacute s-ar putea intampla. Astfel, aceasta asigurare acopera urmatoarele tipuri de evenimente:

 

In felul acesta, tu si familia ta nu veti avea grija platii creditului, deoarece asiguratorul va acoperi soldul ramas de plata, in cazul unui eveniment din cele mentionate mai sus. Nu ai nevoie de un examen medical pentru a incheia contractul pentru asigurarea de viata, ci doar de o declaratie pe propria raspundere, iar asigurarea se incheie pe loc.

Cum o obtii?

Asigurarea de viata si somaj Metropolitan este disponibila exclusiv in reteaua de unitati BT.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)