Pentru tine Carduri Carduri de cumparaturi BT Flying Blue

BT Flying Blue


Daca poti visa la orice, ar trebui sa poti ajunge oriunde!


Cardul BT Flying Blue iti aduce Mile de zbor.

Vezi detalii
../files/bt-flying-blue-classic/regulament_oficial_al_programului_de_loialitate_mile_premiu_flying_blue__act_aditional.pdf

Cardul BT Flying Blue vine acum cu multe surprize!


Fa-ti un card BT Flying Blue in perioada
1 septembrie – 10 noiembrie a.c. si bucura-te de premii

Vezi detalii
Aplica ONLINE!

Aduni Mile de zbor

la fiecare 4 lei cheltuiti

Asigurare de calatorie

gratuita

Plata in rate

pana la 12 rate

Mile de zbor bonus

pana la 4.000 Mile Premiu

Plati pe internet

Sa facem cunostinta

Calatorului ii sta bine cu cardul BT Flying Blue

Da, da, cu mine, cardul de cumparaturi BT Flying Blue! Am fost creat pentru a-ti face calatoriile si viata mai frumoase, pentru ca – nu-i asa? – si viata este o calatorie! In drumurile tale, oricand vei avea nevoie, te voi ajuta nu doar sa mergi de colo-colo, ci chiar sa zbori. Nu doar sa cumperi, ci sa ai cele mai placute experiente de shopping, oriunde in tara sau in strainatate.

 

Impreuna cu TAROM, AIR FRANCE si KLM am pregatit pentru tine doua variante de card: BT Flying Blue Premium si BT Flying Blue Classic, cu care ai beneficii exclusive de care te vei bucura pe deplin.

                                          

Beneficii    BT Flying Blue Classic  BT Flying Blue Premium    
Primesti Mile Premiu de bun venit, pentru prima cumparatura 1.000 Mile 2.000 Mile
Nicio plata cu cardul nu ramane nerasplatita:
la AIR FRANCE, KLM si TAROM
in Romania
in strainatate
4 lei cheltuiti = 1,5 Mile
4 lei cheltuiti = 1 Mila
4 lei cheltuiti = 1,5 Mile
4 lei cheltuiti = 2 Mile
4 lei cheltuiti = 1,5 Mile
4 lei cheltuiti = 2,5 Mile
Platile cu cardul iti prelungesc cu 24 de luni valabilitatea tuturor Milelor Premiu pe care le ai deja in programul Flying Blue DA DA
Platesti in rate fara dobanda la comerciantii care fac parte din programul STAR al Bancii Transilvania si pentru platile facute la AIR FRANCE, KLM si TAROM DA DA
Asigurare gratuita pe timpul calatoriei in strainatate DA DA
Acces in Salonul Business din Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul Avram Iancu Cluj-Napoca NU DA
Beneficii prin Colectia Visa Luxury Hotel - cele mai prestigioase hoteluri din intreaga lume NU DA
Internet Banking BT24 si Mobile Banking mBT24 gratuite in primele 6 luni de la emiterea cardului DA DA
SMS Alert gratuit prima luna DA DA
Eliberare de numerar si inlocuire in regim de urgenta a cardului NU DA

Poti sa soliciti carduri suplimentare atasate contului tau de card BT Flying Blue pentru cei dragi (sot/sotie, copii majori), care iti aduc in plus Mile Premiu ori de cate ori ei utilizeaza cardul la cumparaturi. 

 DA  DA

Ai deplina siguranta la plata cu cardul pe internet

 DA  DA

Rapiditate si confort la cumparaturi, datorita tehnologiilor de ultima generatie incorporate

 DA  DA

 

Detalii despre regulamentul oficial al programului de loialitate Mile Flying Blue aferent cardurilor BT Flying Blue, gasesti aici.

Listele de taxe si comisioane: BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

 

Trebuie sa stii ca, odata intrat in posesia cardului, te voi ajuta neconditionat. Pana atunci, e necesar sa indeplinesti, totusi, cateva conditii minime, care te vor califica automat in categoria “calatorilor privilegiati”:

 

Vreau card

Ce mai trebuie sa stii

Ca sa beneficiezi din plin de toate avantajele cardulu si pentru o mai buna administrare a cheltuielilor tale lunare sau a bugetelor de calatorie, iata cateva informatii in plus:

 

Ce este Flying Blue?

Flying Blue este un program international de loialitate, la care participa liniile aeriene AIR FRANCE, KLM, TAROM si alte peste 35 companii ale grupului SkyTeamFlying Blue rasplateste cu Mile cei mai fideli clienti ai sai. Mila este un fel de unitate de rasplata pentru fidelitatea ta. Calatoresti cu una din companiile aeriene SkyTeam, esti rasplatit proportional cu lungimea distantei parcurse. Primesti Mile pe care, mai apoi, le poti folosi pentru alte zboruri. Cu cat calatoresti mai mult, cu atat platesti mai putin.

 

Cum stii cate Mile ai?

Milele Premiu se incarca lunar in contul tau Flying Blue, pana in data de 15 a fiecarei luni, pentru platile facute cu cardul BT Flying Blue in luna anterioara si se cumuleaza cu Milele Premiu pe care le primesti de la Flying Blue pentru zboruri. Poti verifica in orice moment cate Mile ai, accesand contul tau Flying Blue pe www.flyingblue.com.

 

Cum poti utiliza Milele?

Poti folosi Milele pentru a cumpara o multime de lucruri in toata lumea - bilete de avion, bagaj suplimentar gratuit, up-grade clasa de zbor, produse din magazinul online Flying Blue Store, etc - detalii pe www.flyingblue.com

Foloseste calculatorul de Mile Flying Blue. Pentru a afla de cate Mile ai nevoie pentru un zbor catre destinatia preferata.

 

Cat te costa?

Cel mai simplu vei intelege folosind exemplul de calcul de mai jos.

 

Exemplu de calcul:

La un credit de 10.000 lei, cu durata de 5 ani, dobânda fixă este de 24%/an, iar dobânda anuală efectivă (DAE) calculată în ipoteza retragerii integrale a liniei de credit de la bancomatul Băncii Transilvania după acordare, cu plata ulterioară lunară a dobânzii pentru creditul angajat, este de 27,51%/an în cazul cardulului BT Flying Blue Classic, respectiv de 29,63%/an pentru cardul BT Flying Blue Premium. Pentru cardul BT Flying Blue Classic, costul total al creditului este de 12.275 lei, iar valoarea totală este de 22.275 lei, iar pentru cardul BT Flying Blue Premium costul total al creditului este de 13.125 lei, iar valoarea totală este de 23.125 lei. Pentru a fi la curent cu toate operatiunile efectuate, trebuie sa ai in vedere urmatoarele costuri.

 

Cum il obtii?

Mai usor decat ai putea crede! Daca indeplinesti conditiile pe care ti le-am enumerat mai sus, fie suni tu, la numerele de mai jos, fie te contacteaza un coleg din BT manager relatii clientiBT, dupa ce lasi datele tale online.

 

Online – Aplica, lasa-ti datele personale si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

Telefonic – Colegii sunt foarte politicosi si nerabdatori sa te ajute. Suna-i!

Vreau card

Ai vazut articolul de pe
Blogul BT ...

... care iti ofera sfaturi pentru o mai buna gestionare a banilor, la inceput de cariera?

Vezi detalii

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)