Pentru tine Carduri Carduri de debit Visa Classic

Card de debit Visa Classic

Cardul tau contactless
de zi cu zi

Comision

zero lei

Moneda

lei

Utilizare

In tara si in strainatate

Contactless

Tranzactii rapide si sigure
Plati pe internet

Sa facem cunostinta

Visa ElectronUn card de zi cu zi. Convenabil si usor de utilizat, exclusiv in lei. Visa Classic Contactless iti usureaza convenabil plata online si offline a tot ce ai nevoie, atat in tara, cat si in strainatate. Comisionul este 0 (zero) pentru toate cumparaturile tale platite cu acest card.

 

Ce poti face cu Visa Classic Contactless:

 

Cum il obtii?

Poti obtine online cardul Visa, direct din NeoBT, daca esti client BT.

 

Daca nu esti client BT si ai nevoie de card, este atat de usor sa deschizi un cont la noi. Aplica aici si in doar 10 minute ai cont la noi. Totul e 100% online, prin video-call. Contul vine la pachet cu cardul Visa, card pe care il primesti acasa si cu BT Pay.

 

Telefonic – Daca telefonul iti este mai la indemana decat calculatorul sau laptopul, suna-ne la unul dintre cele doua numere de mai jos. Colegii nostri din Call Center asteapta sa te ajute.

Cat te costa?

Ai 0 (zero) lei comision de emitere si 0 (zero) lei comision de administrare anuala. In plus, cardul Visa mai are urmatoarele avantaje:

 

Pentru mai multe detalii, consulta lista de comisioane. Daca adaugi cardul in aplicatia BT Pay, gasesti aici lista cu ce costuri ai.

Administrare

La BT, ai o gama larga de optiuni prin care poti gestiona cardurile tale:

a)   BT Pay – Aplicatia gratuita pentru care nu trebuie sa vii la noi ca sa o obtii. Poti sa o descarci chiar de mai jos. Intrebarea e…Android sau IOS?


b)   NeoBT – noul online banking BT, pe telefon sau pe desktop. Sau pe ambele. Tu decizi!

c)   Livia – Chatbot-ul gratuit de la BT destinat nevoilor tale de zi cu zi. Pentru cei care stau muuult pe Facebook.

d)   BT Visual Help – Ajutorul tau pentru administrarea digitala a cardurilor. In cazul in care nu esti un fan al vorbitului la telefon.

 

Plati contactless

Exista o noua directiva privind securitatea platilor cu cardul, la nivel european, numita pe scurt PSD2 (Payment Services Directive). Acest nou standard limiteaza platile contactless sau online pe care le poti face cu cardul fara autentificare prin cod PIN sau prin biometrie – amprenta, FaceID etc.

Afla mai multe in pagina dedicata platilor contactless!