Pentru tine Conturi si operatiuni Conturi Oferta pentru tineri Oferta Highschool

Oferta Highschool

ELEV
14-18 ani

Da join comunitatii BT! Ne faci o vizita, iar noi iti pregatim contul, cardul si toate celalalte beneficii din oferta.

VEZI UNITATILE BT

Your money, your experience

Iti oferim un cont si card de debit doar al tau.

Si ca sa fim de la inceput #pebune, cardul de debit BT-Omnipass pe care ti l-am pregatit este cu adevarat smart. In plus, avem comision zero la retragere cu cardul de la orice ATM BT din tara si fie vorba intre noi, avem cateva, cam 1.600, dar hai mai bine sa le vezi pe cele din orasul tau aici.

Mai exact, iata ce poti face cu BT-Omnipass:

• Alocatia sau bursa le primesti in mod gratuit, direct pe card. Fara dobanzi, comisioane si alte lucruri de care ai timp sa iti bati capul mai tarziu

• Incasarile intrabancare sunt gratuite sau mai bine spus, daca si prietenii tai au card la BT, toate tranzactiile sunt free of charge

• Primesti bani in cont rapid de la ai tai, la care ai acces rapid tot timpul, cu ajutorul cardului

Calatoresti peste tot in siguranta

Pentru ca am atasat cardului BT Omnipass o asigurare de calatorie in strainatate. Stii tu, pentru excursiile cu clasa prin Europa sau calatoriile de familie, in care tu si ai tai nu mai trebuie sa aveti la propriu nici o grija.

Livia e la tine in DM

Sa iti ofere ponturi despre banking, normal.

Daca pana acum nu ai aflat cine e Livia de la BT, poti sa te gandesti la ea ca la o prietena care iti raspunde rapid la intrebari despre contul si cardul tau. Vrei sa stii cati bani mai ai pe card? Ii poti scrie ei rapid, oricand, pe Facebook Messenger de exemplu si ea nu te va lasa niciodata cu seen. Hai sa afli mai multe detalii despre ea.

Cum aplici?

Te asteptam cu unul dintre parinti in oricare unitate BT.

VEZI UNITATILE BT