Pentru tine Credite Alte tipuri de credite Creditele Gaudeamus

Creditele Gaudeamus pentru studenti

Tu invata si bucura-te de studentie,

noi ne ocupam de banii necesari.

AFLA RAPID DACA POTI OBTINE UN CREDIT
Alege ziua:

Mar30

Mie01

Joi02

Vin03

Alege ora:

Valoarea maxima

150.000 EURO (sau echivalent in LEI)

Moneda acordarii

lei sau euro

Perioada de acordare

pana la 20 ani

Avans

zero avans

Calculeaza rata lunara a creditului

Cifrele prezentate au scop informativ. Pentru un calcul detaliat aplica online si te sunam noi, sau hai in oricare unitate BT.

Suma imprumutata

Moneda imprumutului

Durata imprumutului

Incasez veniturile in cont la Banca Transilvania:

Tip dobanda:

Dobanda anuala efectiva (DAE)

12,38%

Rata lunara a creditului

160 euro

Suma totala de platit

3.938 euro
Vizualizare scadentar

Ce iti oferim?

E important sa stii ca nu esti singur la nevoie. Daca vrei sa te bucuri pe deplin de anii de studentie si sa aplici in programul Work&Travel sau ai nevoie de bani pentru continuarea studiilor, suntem alaturi de tine.

 

Creditul Work&Travel

Ca student, dorim sa ai parte de cat mai multe experiente placute. Suntem alaturi de tine daca vrei sa aplici in programul Work&Travel si iti oferim pana la 3.500 de euro (sau echivalentul in lei), pe o perioada de pana la 2 ani:

Ce finantam mai exact?

 

Pentru a primi banii trebuie insa sa fii inscris intr-un program educational de stat sau privat, la zi sau la distanta, la buget sau la cu plata, la alte institutii sau societati abilitate sa organizeze programe de pregatire profesionala in Romania sau strainatate si sa dovedesti ca ai fost acceptat in programul Work&Travel.


Si poti sta linistit 6 luni din momentul in care ti se acorda creditul, deoarece poti alege sa nu platesti nimic, nici rata, nici dobanda aferenta.

 

Creditul de studii

Avantajele creditului de studii sunt:

  1. cheltuieli legate de efectuarea studiilor, altele decat taxe de scolarizare, in cuantum maxim de 2.000 Euro (echivalentul in lei)/an pentru:
  2. contravaloarea cazarii si mesei
  3. birotica papetarie si alte consumabile asimilate
  4. materiale si servicii legate de studii
  5. finantarea cheltuielilor complementarea granturilor acordate in cadrul programelor educationale de mobilitate a studentilor (Erasmus).


Iar partea buna este ca, pana la 5 ani din momentul in care ti se acorda creditul, poti opta sa platesti doar dobanda aferenta, (atat timp cat solicitantul/beneficiarul demonstreaza ca are calitatea de cursant/student) ceea ce iti va usura mult acoperirea primelor rate.


 Exceptie: contractantii unui credit pentru finantarea programelor post-universitare  NU beneficiaza de perioada de gratie.

 

Cat te costa?

 Costuri credit 

CREDITUL GAUDEAMUS

Acordat in RON cu ipoteca mobiliara pana in 10 ani

Acordat in RON cu ipoteca imobiliara pana in 20 ani

Acordat in EURO cu ipoteca mobiliara pana in 10 ani

Acordat in EURO cu ipoteca imobiliara pana in 20 ani

Dobanda variabila pe toata perioada de creditare

9,83%

(IRCC+8,75pp)

5,08% 

(IRCC+4pp)

7,47% 

(EURIBOR6M+8pp)

5,97% 

(EURIBOR6M+6,5pp)

  -  Pentru clientii cu virare venituri in cont BT

8,83% 

(IRCC+7,75pp)

 N/A

6,47% 

(EURIBOR6M+7pp)

N/A

Comision analiza

200 lei

400 lei

50 euro 100 euro

Comision anual de gestiune

 0 lei

 150 lei

N/A 150 lei

Comision unic pentru servicii prestate de BT la cererea ta

50 lei

100 lei

50 lei 100 lei

 

Costuri credit

CREDITUL WORK AND TRAVEL

Acordat in RON

Acordat in EURO

Dobanda fixa pe toata perioada de creditare

10.0% p.a

9.0% p.a

  -  Pentru clientii cu virare venituri in cont BT

9.0% p.a

8.0% p.a

Comision analiza

200 lei

50 euro

Comision unic pentru servicii prestate de BT la cererea ta

50 lei

50 lei


Pe langa costurile de mai sus, intervin si:


Pentru imobilul ipotecat este necesara incheierea unei polite de asigurare, pe intreaga perioada de creditare. Iti oferim posibilitatea de a incheia polita de asigurare pentru imobil cu o societate de asigurari partenera, cu o prima anuala de  aproximativ 0,10% din valoarea imobilului. In aceasta situatie, poti solicita in orice moment, graficul de rambursare al primelor de asigurare pana la finalul derularii creditului.


Exemple reprezentative:

Credit Gaudeamus fara garantie imobiliara
Daca primesti veniturile intr-un cont BT, pentru un credit fara ipoteca imobiliara in valoare de 43.000 lei, contractat pe o perioada de 5 ani (60 rate lunare) cu dobanda variabila pe toata perioada de creditare 8.83% compusa din IRCC (1.08%) + marja fixa 7,75%, platesti o rata lunara de 889.07 lei. In acest caz, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) va fi de 9.51%, valoarea totala platibila 53,631.54 lei, cu taxa de inregistrare RNPM inclusa, iar costul total al creditului va fi 10,631.54 lei.

 

Credit Gaudeamus cu garantie imobiliara
Daca primesti veniturile intr-un cont BT, pentru un credit garantat cu ipoteca imobiliara in valoare de 200.000 lei, contractat pe o perioada de 20 de ani (240 rate lunare) cu dobanda variabila pe toata perioada de creditare 5.08% compusa din IRCC (1.08%) + marja fixa 4.00%, platesti o rata lunara de 1,328.77 lei. In acest caz, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) va fi de 5.34%, valoarea totala platibila 322,241.49 lei, cu taxa de inregistrare RNPM inclusa, iar costul total al creditului va fi 122,241.49 lei.

 

Credit Work&Travel
Daca primesti veniturile intr-un cont BT, pentru un credit Work and Travel in valoare de 17.000 lei, contractat pe o perioada de 2 ani (24 rate lunare) cu dobanda fixa pe toata perioada de creditare de 9% pe an, platesti o rata lunara de 776.64 lei. In acest caz, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) va fi de 11.25%, valoarea totala platibila 18,926.97 lei, cu taxa de inregistrare RNPM inclusa, iar costul total al creditului va fi 1,926.97 lei.  


Daca primesti veniturile intr-un cont BT, pentru un credit Work and Travel in valoare de 3.500 euro, contractat pe o perioada de 2 ani (24 rate lunare) cu dobanda fixa pe toata perioada de creditare de 8% pe an, platesti o rata lunara de 158.30 euro. In acest caz, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) va fi de 10.41%, valoarea totala platibila 3,866.79 euro, cu taxa de inregistrare RNPM inclusa, iar costul total al creditului va fi 366.79 euro.  

 

In cazul creditelor cu dobanda variabila, dobanda este formata din marja fixa a bancii plus indicele de referinta IRCC sau EURIBOR la 6 luni si variaza in functie de evolutia indicelui de referinta si a cursului valutar. E important sa stii ca variatia indicelui de referinta, fluctuatia veniturilor, precum si modificarea cursului de schimb valutar pot influenta posibilitatea de a plati ratele la credit sau suma totala de plata.

 

Ce e bine sa stii?

Suma minima creditului Gaudeamus este de 1.000 EURO (sau echivalent in LEI) iar suma maxima difera astfel:


Perioada maxima de creditare variaza astfel:

 

Cine va fi titularul creditului?

 

Cum il folosesti?

 

Cum il obtii?

Ai nevoie de urmatoarele acte:

 

In anumite situatii, se pot solicita documente suplimentare.