Pentru tine Credite Credite de consum Auto

Formula BT - Credit auto

Te ajuta sa bifezi si visul acesta.

Iti sta bine in masina!

Vezi detaliiCalculator rate
Aplica ONLINE!

Valoarea
creditului

40.000 euro sau
echivalentul in lei

Moneda
acordarii

lei/ euro

Perioada
contractului

5 ani

Destinatia
creditului

cumparare autoturism

Despre credite, cu responsabilitate.

Tu stii exact ce implica un credit?

Noi iti recomandam sa te informezi bine inainte de a te imprumuta.

Sa facem cunostinta

Cu Creditul Auto Formula BT poti cumpara masini noi sau second hand, de la un dealer autorizat sau o persoana fizica. Trebuie sa stii doar ca perioada maxima de acordare este de 5 ani.

Cat te costa?

Este nevoie de un avans de minim 15% din valoarea imprumutului solicitat. Avansul poate fi platit direct vanzatorului.

 

Garantii necesare:

 

Uite situatiile de mai jos:

  1. Pentru un credit in lei, de pana la 20.000 euro, echivalentul in lei, pentru autoturisme noi si uzate achizitionate de la dealeri autorizati, dobanda este de 6,420%* (ROBOR6M + 5,50 pp); aceeasi dobanda se aplica si in cazul creditelor de peste 20.000 euro, echivalentul in lei
  2. Pentru un credit in lei, de pana la 20.000 euro echivalentul in lei, dobanda pentru autoturisme second achizitionate de la persoane fizice este de 6,920%* (ROBOR6M + 6 pp)
  3. Pentru un credit in euro, mai mic de 20.000 euro, dobanda pentru autoturisme noi si uzate achizitionate de la dealeri autorizati este de 7,547%* (EURIBOR6M + 7,75 pp); aceeasi dobanda se aplica si in cazul creditelor de peste 20.000 euro echivalentul in lei
  4. Pentru un credit in euro, de pana la 20.000 euro, dobanda pentru autoturisme second achizitionate de la persoane fizice este de 8,047%* (EURIBOR6M + 8,25 pp)

 * Dobanda este variabila in functie de indicii de referinta ROBOR 6M si EURIBOR 6M si este formata din marja si rata de referinta, unde rata de referinta reprezinta media indicelui ROBOR si EURIBOR la 6 luni, calculata pentru ultima zi lucratoare a trimestrului incheiat.

 

Ce alte costuri presupune acest imprumut?

Afla mai multe detalii, accesand Fisa de produs - Creditul „Formula BT”!

Cum il obtii?

De ce documente ai nevoie?

In anuminte situatii se pot solicita documente suplimentare.

Variatia indicelui de referinta, fluctuatia veniturilor proprii, precum si modificarea cursului de schimb valutar pot sa influenteze posibilitatea de a plati ratele la credit sau suma totala de plata.

Servicii suplimentare

BT24 Internet Banking

Alege BT24 Internet Banking si ai acces la toate conturile tale BT, oricand ai nevoie. BT24 Internet Banking iti permite sa efectuezi toate operatiunile bancare de care ai nevoie, confortabil si rapid, de acasa sau de oriunde ai acces la internet. Mai mult de atat, iti poti administra singur creditul chiar si de pe mobil.

Aplica pentru BT24 

 

Calculator CASCO online

Calculeaza simplu si rapid cat te costa o asigurare CASCO la Groupama Asigurari.

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)