Pentru tine Credite Credite de consum Auto

Formula BT - Credit auto

Te ajuta sa bifezi si visul acesta.

Iti sta bine in masina!

Vezi detalii
Aplica ONLINE!
Alege ziua:

Dum17

Lun18

Mar19

Mie20

Alege ora:

Valoarea
creditului

40.000 euro sau
echivalentul in lei

Moneda
acordarii

lei sau euro

Perioada
contractului

maxim 5 ani

Destinatia
creditului

cumparare autoturism

Calculeaza rata lunara a creditului

Cifrele prezentate au scop informativ. Pentru un calcul detaliat aplica online si te sunam noi, sau hai in oricare unitate BT.

 

Suma imprumutata

Moneda imprumutului

Durata imprumutului

Dobanda anuala efectiva (DAE)

9,21%

Rata lunara a creditului

3.922 lei

Suma totala de platit

235.497 lei
Vizualizare scadentar

Vreau detalii

Credit Auto Formula BT. Pregateste-te sa zambesti mai mult. La volanul noii tale masini.

Masina noua? Sau la mana a doua? Rosie ca focul? Sau gri metalizat? Cum vrei tu. Pe noi ne intereseaza doar sa te ajutam s-o cumperi. Cu Creditul Auto Formula BT poti cumpara masini noi sau second hand, albe sau turcoaz, de la un dealer autorizat sau o persoana fizica. Trebuie sa stii ca perioada de acordare este de minimum 2 luni si maximum 5 ani.

Fireste ca trebuie sa dai si tu niste bani. Dar nu multi. Avansul este de minimum 15% din valoarea imprumutului solicitat si poate fi platit direct vanzatorului.

Pentru asta, insa, avem nevoie de cateva garantii:

Acum, probabil ca esti interesat de cat e dobanda. Normal. Mai jos ai toate situatiile posibile:

 

Uite situatiile de mai jos:

  1. Pentru un credit in lei, de pana la 20.000 euro, echivalentul in lei, pentru autoturisme noi si uzate achizitionate de la dealeri autorizati, dobanda este de 8,80%* (ROBOR6M + 5,50 pp); aceeasi dobanda se aplica si in cazul creditelor de peste 20.000 euro, echivalentul in lei
  2. Pentru un credit in lei, de pana la 20.000 euro echivalentul in lei, dobanda pentru autoturisme second achizitionate de la persoane fizice este de 9,30%* (ROBOR6M + 6 pp)
  3. Pentru un credit in euro, mai mic de 20.000 euro, dobanda pentru autoturisme noi si uzate achizitionate de la dealeri autorizati este de 7,51%* (EURIBOR6M + 7,75 pp); aceeasi dobanda se aplica si in cazul creditelor de peste 20.000 euro echivalentul in lei
  4. Pentru un credit in euro, de pana la 20.000 euro, dobanda pentru autoturisme second achizitionate de la persoane fizice este de 8,01%* (EURIBOR6M + 8,25 pp)

 * Dobanda este variabila in functie de indicii de referinta ROBOR 6M si EURIBOR 6M si este formata din marja si rata de referinta, unde rata de referinta reprezinta media indicelui ROBOR si EURIBOR la 6 luni, calculata pentru ultima zi lucratoare a trimestrului incheiat.

 

Ce alte costuri presupune acest imprumut?

 Vreau detalii

Pentru acest credit, trebuie sa indeplinesti niste conditii simple. Mai precis:

Acte necesare:

In anumite situatii se pot solicita documente suplimentare. Si nu uita: variatia indicelui de referinta, fluctuatia veniturilor proprii, precum si modificarea cursului de schimb valutar pot sa influenteze posibilitatea de a plati ratele la credit sau suma totala de plata.

 Vreau detalii