Pentru tine Credite Credite de consum Nevoi personale cu asigurare de viata si somaj

Credit de nevoi personale
cu asigurare si 9.5% dobanda fixa

Afla rapid daca poti obtine un credit
 • Am contract de munca pe perioada nedeterminata

 • Am 3 luni de zile vechime la ultimul loc de munca

Alege ziua:

Mie15

Joi16

Vin17

Sam18

Alege ora:

Valoarea creditului

pana la 100.000 lei

Perioada

maxim 5 ani

Inclus

asigurare de viata si somaj

Calculeaza rata lunara a creditului

Cifrele prezentate au scop informativ. Pentru un calcul detaliat aplica online si te sunam noi, sau hai in oricare unitate BT.

 

Suma imprumutata

Moneda imprumutului

Durata imprumutului

Incasez veniturile in cont la Banca Transilvania:

Tip dobanda:

Dobanda anuala efectiva (DAE)

11,27%

Rata lunara a creditului

2.100 lei

Suma totala de platit

128.811 lei
Vizualizare scadentar

APLICA ACUM

 

Cat te costa?

Bine, bine, dar… cat e dobanda?

Depinde de tine! Pentru ca ai posibilitatea de a alege tipul de dobanda aplicata sumei imprumutate:

 

revine 31.05 Exemplu de calcul: Daca primesti veniturile intr-un cont BT si optezi pentru creditul cu asigurare, pentru un credit in valoare de 20.000 lei, contractat pe o perioada de 5 ani (60 de rate egale), cu dobanda fixa pe toată perioada de creditare de 9.5% pe an, platesti o rata lunara de 420 lei. In acest caz, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) va fi de 11.45%, costul total al creditului va fi 5,961.99 lei, iar valoarea totala platibila 25.961,99 lei. Costul asigurarii, inclus in costul total al creditului, este de 560 lei.

Exemplu de calcul: Daca primesti veniturile intr-un cont BT si optezi pentru creditul cu asigurare, pentru un credit in valoare de 20.000 lei, contractat pe o perioada de 5 ani (60 de rate egale), cu dobanda fixa pe toată perioada de creditare de 9.5% pe an, platesti o rata lunara de 431.80 lei. In acest caz, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) va fi de 11.88%, costul total al creditului va fi 6.733,60 lei, iar valoarea totala platibila 26,733,60 lei. Costul asigurarii, inclus in costul total al creditului, este de 560 lei.

In cazul creditelor cu dobanda variabila dobanda este formata din marja fixa a bancii plus indicele de referinta IRCC si variaza in functie de acesta din urma.

Variatia indicelui de referinta, precum si fluctuatia veniturilor pot sa influenteze posibilitatea de a plati ratele la credit sau suma totala de plata.


Ce alte costuri presupune acest imprumut?

Pentru ca dorim sa construim o relatie bazata pe transparenta si incredere, vei stii ca avem desigur si anumite comisioane. E normal sa le cunosti si sa tii cont de ele:
 • comision de analiza dosar: 200 lei 
 • comision de rambursare anticipata:pentru creditele cu dobanda fixa:
  • 1% din creditul rambursat anticipat, daca intre data rambursarii si data incetarii contractului e mai mult de un an
  • 0,5% din creditul rambursat anticipat daca intre data rambursarii si data incetarii contractului nu e mai mult de 1 an
 • comision unic pentru servicii prestate la cererea ta: 50 lei/serviciu
 • taxă de înscriere la arhiva electronică a garanţiei pe venituri: 65,7 lei pentru fiecare garantie
 • prima de asigurare perceputa pentru asigurarea de viata si somaj: 2,8% din valoarea creditului, platita o singura data la acordare

 

Ce beneficii ai?

Nevoile tale sunt personale. La fel si creditul de care ai nevoie. Mai precis, tu iti faci planurile, iar noi te ajutam. Iata cateva detalii:

Cum il obtii?

Procedura e simpla, conditiile de acordare sunt minime si documentatia usor de completat.
Tu trebuie doar sa:

 

Acte necesare

Daca realizezi venituri care, conform legii, nu sunt raportate la ANAF, te invitam sa soliciti in unitatile Bancii Transilvania informatii referitoare la documentatia de venit necesara.

Refinantare credit de nevoi

Dobanzile la produsele de creditare au scazut semnificativ, drept urmare daca ai accesat un credit in ultimii ani, ai sanse sa beneficiezi de o rata lunara substantial mai mica.
Hai cu creditul de nevoi personale de la alta banca la BT si ai sanse mari ca acest lucru sa devina realitate in cele mai avantajoase conditii.

Pentru detalii cu privire la refinantare, te aspteptam in orice unitate BT sau suna in Call Center la oricare din numerele de telefon: 0264 308 028*8028 .

APLICA ACUM