Pentru tine Credite Credite de consum Nevoi personale

Credit de nevoi personale cu 9.90% dobanda fixa

Afla rapid daca poti obtine un credit
  • Am contract de munca pe perioada nedeterminata

  • Am 3 luni de zile vechime la ultimul loc de munca

Alege ziua:

Sam04

Dum05

Lun06

Mar07

Alege ora:

Valoarea creditului

pana la 100.000 lei

Perioada

maxim 5 ani

Calculeaza rata lunara a creditului

Cifrele prezentate au scop informativ. Pentru un calcul detaliat aplica online si te sunam noi, sau hai in oricare unitate BT.

Suma imprumutata

Moneda imprumutului

Durata imprumutului

Incasez veniturile in cont la Banca Transilvania:

Tip dobanda:

Dobanda anuala efectiva (DAE)

10,36%

Rata lunara a creditului

2.120 lei

Suma totala de platit

127.187 lei
Vizualizare scadentar

APLICA ACUM

 

Nevoile tale sunt personale. La fel si creditul de care ai nevoie. Mai precis, tu iti faci planurile, iar noi te ajutam. Iata cateva detalii:

Bine, bine, dar… cat e dobanda?

Depinde de tine! Pentru ca ai posibilitatea de a alege tipul de dobanda aplicata sumei imprumutate:

revine31.05Exemplu reprezentativ: Dacă încasezi veniturile într-un cont BT, pentru un credit în valoare de 20.000 lei, cu dobândă fixa pe toată perioada de creditare (9.90%), contractat pe o perioadă de 5 ani, plătești o rată lunară de 423,96 lei, numărul ratelor fiind 60. În acest caz, DAE (Dobândă Anuală Efectivă) va fi de 10,84%, costul total al creditului este 5.637,43 lei, iar valoarea totală platibila va fi de 25.637,43 lei.

Exemple reprezentative:

Pentru credit cu dobanda variabila: Daca primesti veniturile intr-un cont BT si optezi pentru un credit de nevoi personale in valoare de 20.000 lei, contractat pe o perioada de 5 ani (60 de rate egale), cu dobanda variabila pe toata perioada de creditare 8.41% compusa din IRCC (2.41%) + marja fixa 6 %, platesti o rata lunara de 409.46 lei. In acest caz, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) va fi de 9.36% costul total al creditului este de 4,833.82 lei, iar valoarea totala de platit va fi 24,833.82 lei.

Pentru credit cu dobanda fixa: Daca primesti veniturile intr-un cont BT si optezi pentru un credit de nevoi personale in valoare de 20.000 lei, contractat pe o perioada de 5 ani (60 de rate egale), cu dobanda fixa pe toata perioada de creditare de 9.9% pe an, platesti o rata lunara de 423.96 lei. In acest caz, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) va fi de 11.00 %, costul total al creditului va fi 5,703.45 lei, iar valoarea totala platibila 25,703.45 lei. 

In cazul creditelor cu dobanda variabila dobanda este formata din marja fixa a bancii plus indicele de referinta IRCC si variaza in functie de acesta din urma.

Variatia indicelui de referinta, precum si fluctuatia veniturilor pot sa influenteze posibilitatea de a plati ratele la credit sau suma totala de plata.


Ce alte costuri presupune acest imprumut?

Pentru ca dorim sa construim o relatie bazata pe transparenta si incredere, vei sti ca avem desigur si anumite comisioane. E normal sa le cunosti si sa tii cont de ele:

 Cum il obtii?

Procedura e simpla, conditiile de acordare sunt minime si documentatia usor de completat.

Tu trebuie doar sa:

  1. ai venituri care au caracter permanent (salarii, pensii, chirii, dividende, alte venituri recurente)
  2. nu ai restante active sau debite neachitate la scadenta
  3. te incadrezi din punct de vedere al scoring-ului BT
  4. ai varsta de maxim 65 de ani la sfarsitul perioadei de creditare (mai putin daca ai venituri din pensii unde varsta este de maxim 70 de ani la sfarsitul perioadei de creditare)

Acte necesare:

Daca realizezi venituri care, conform legii, nu sunt raportate la ANAF, te invitam sa soliciti in unitatile Bancii Transilvania informatii referitoare la documentatia de venit necesara.

 Refinantare credit de nevoi

Dobanzile la produsele de creditare au scazut semnificativ, drept urmare daca ai accesat un credit in ultimii ani, ai sanse sa beneficiezi de o rata lunara substantial mai mica.

Hai cu creditul de nevoi personale de la alta banca la BT si ai sanse mari ca acest lucru sa devina realitate in cele mai avantajoase conditii.

Pentru detalii cu privire la refinantare, te aspteptam in orice unitate BT sau suna in Call Center la oricare din numerele de telefon: 0264 308 028, *8028.

APLICA ACUM