Pentru tine Credite Credite de consum Overdraft

Overdraft

Atunci cand ai nevoie de un plan de rezerva:

- pana la 6 salarii sau maxim 50.000 lei

- zero comision de analiza si administrare lunara

- aprobarea rapida, in 24 h

Afla rapid daca poti obtine un overdraft
Alege ziua:

Sam16

Dum17

Lun18

Mar19

Alege ora:

Despre

Uneori, perioada de dinainte de salariu nu este exact asa cum ti-ai imaginat-o. Dar avem noi un plan de rezerva pentru situatiile de genul.
Iti oferim sub forma de overdraft, pana la 6 salarii la care ai acces cu cardul tau de debit, suma pe care o poti folosi oricand ai nevoie si oriunde.  

 

E bine sa stii

Dobanda este fixa de 17%/an daca nu incasezi venitul la BT si 14%/an daca incasezi venitul in cont BT. Durata contractului este de 1 an cu posibilitate de prelungire automata.

Poti beneficia de o dobanda preferentiala daca vii cu salariul la BT, iar angajatorul tau a negociat o oferta pentru tine.


Mai exact: 

Rambursarea liniei de credit se face automat din soldul disponibil in contul curent.
Dobanda se calculeaza zilnic la suma utilizata din limita creditului acordat si trebuie achitata in ultima zi din luna.
De asemenea, fiecare alimentare a contului curent reprezinta rambursarea partiala a creditului si diminuarea limitei de credit utilizate.


Exemplu reprezentativ:

La o dobanda fixa de 14%, pentru o linie de credit de 10,000 lei, pe o perioada de 1 an, dobanda anuala efectiva (DAE) este de 14,93%/an. DAE a fost calculata in ipoteza in care iti retragi integral linia de credit de 10,000 lei de la bancomatul Bancii Transilvania. In acest caz, valoarea totala platibila este de 11,400 lei si costul total al creditului este in valoare de 1,400 lei, reprezentand dobanda totala.

 

Conditii de acordare

Poti solicita o linie de credit pe contul curent daca indeplinesti urmatoarele conditii, cumulativ: